FRANKFURT: Cadillac Elmiraj – Caddy şi-a regăsit identitatea
13 Septembrie 2013, 14:28
Americanii îşi amintesc cu graţie şi mândrie de Cadillac-urile anilor 1950 şi 1960, dar cu ruşine de cele din anii 90. Probabil, nici perioada Cadillac-urilor
rectangulare a anilor 2000 nu va fi înscrisă în istorie ca una din cele mai frumoase, dar lucrurile par să reintre într-o albie firească, a Cadillac-urilor cu adevărat dorite şi admirate.
Acum doi ani Cadillac a adus la concursul de eleganţă de la Pebble Beach conceptul CIEL, care marca o posibilă revenire spectaculoasă a decapotabilelor enorme şi opulente în familia mărcii, cu un design spectaculos. Apoi, la începutul acestui an, am văzut noul Cadillac CTS, inspirat din liniile acelui concept, şi
despre el că e unul din cele mai inspirate modele Cadillac în ultimele decenii. Regăsirea identităţii nu s-a oprit aici, însă, iar Cadillac a adus la ediţia din acest an a concursului Pebble Beach conceptul Elmiraj, cel pe care îl vedeţi şi în imaginile acestei ştiri. Elmiraj a venit şi la Frankfurt şi a spus lumii întregi cu voce de bariton, răspicată: Caddy şi-a regăsit identitatea!
PiataAuto.mdPiataAuto.md, din Frankfurt
5
2,883
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (9)
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 13 Septembrie 2013 - 14:40
Mai bine asa masina decit orice Mercedes sau BMW sau Maybach sau Rolls-Royce
2
4
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Septembrie 2013 - 15:53
Uhhhh... ce-i de buna "torpila" asta!!! As da 2 S-klass-uri pe acest Cadillac... :D
1
4
Robert
Bucureşti, România
la 13 Septembrie 2013 - 16:56
De acord cu voi baieti :D

Un Design demn de Rolls-Royce, Bentley si pierdutul Maybach...
Dupa ce au privit in prapastia din anii trecuti acum se pare ca vor sa dovedeasca ca au sange in instalatie.....si au si cu ce se lauda, nu zic.Spatele mi se pare si mie terminat in pripa, probabil ca se grabeau sa ajunga la partida saptamanala de bowling si inainte de-asi termina zeama aia pe care ei o numesc cafea au zis: hai bro, nu o mai lungi, ne-am chinuit destul!"

Oricum ma ma frapeaza mai ales motoarele disponibile: toate dedicate unui pilotaj literalmente sportiv. OK, nu-mi convine mie ca limuzinele adevarate au fost excluse din vedere, dar admit si chiar admir aceasta invederata orientare sport a lui Caddy. Unde mai pui ca interiorul, dominat de materiale de calitate exceptionala, este conceput spatios, luxos, reconfortant si.......original (cu certitudine neinspirat de la nimeni). Desigur, la prima vedere si la o apreciere strict obiectiva, excluzand balastul emotional si luand in considerare conditiile morfologice si de performanta etalate actualmente de Cadillac, prezenta lui Buick pe acelasi segment de productie (sedane lux-sport) si in acelasi spatiu comercial (SUA si China) ar cam parea de prisos......Sa speram insa ca mintea de pe urma a factorilor decizionali din RC va sesiza la timp aceasta discrepanta nedorita si va sti sa creeze o noua paradigma stimulativa care sa vizeze dezvoltarea sustenabila a capacitatilor lui Buick (evitand riscul unui "canibalism" din partea lui Caddy) si care sa certifice o politica manageriala echilibrata si vizionara.
3
2
xenomorph
Piteşti, România
la 13 Septembrie 2013 - 17:11
O masina spectaculoasa din toate punctele de vedere. Sper ca modelul anuntat,rival pentru S-klasse si seria 7,va arata la fel de bine.
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 13 Septembrie 2013 - 18:13
@xenomorph, sib eu astept cu nerabdare rivalul de segment F de la Cadillac pt S-Klasse, seria 7, A8, XJ, LS .Cu siguranta ar arata foarte elegant.
3
3
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 13 Septembrie 2013 - 20:09
Care naiba a dat "dislike" la toate comentariile... sa recunoasca si sa ne spuna de ce , daca are argumente. Iar daca nu - atunci degeaba a pus dislike, se teme sa iasa din bunker...
2
2
Cyber
Briceni, Moldova
la 13 Septembrie 2013 - 21:04
Cel mai mult imi place designul interior, arata super!
1
1
Igor
Chişinău
la 14 Septembrie 2013 - 00:37
AMERICAN POWER, MOTHERFUTHERS!!!
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 14 Septembrie 2013 - 02:29
@Cyber, sa-ti fie RUSINE, ma mir cum mai ai curajul sa comentezi.....RUSINIKA, stii matale de ce zic asta.......2 conturi mai Cyber chiar asa ?:))
3
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!