Mitsubishi Pajero Sport facelift a ajuns în showroom-ul din Chişinău
25 Septembrie 2013, 15:22
Mitsubishi Pajero Sport e unul din cele mai îndrăgite modele pentru pasionaţii de maşini capabile să înainteze în orice condiţii. Acest offroader veritabil a ajuns acum la un facelift discret, care i-a conferit un aspect împrospătat şi o ambianţă mai plăcută la interior. Noul Mitsubishi Pajero Sport facelift a ajuns şi în showroom-ul Mitsubishi Motors din Chişinău.

Principalele elemente împrospătate în designul lui Pajero Sport sunt grila
frontală, care e executată acum în stilul fratelui Outlander, cu linii orizontale clare şi proeminente. Modelul a primit noi jante de aliaj uşor, iar blocurile optice spate au primit geamuri clare. La interior Pajero Sport a primit scaune mai ergonomice, iar bancheta spate poate fi rabatată foarte uşor, creând un spaţiu imens de încărcare.
Sub capota modelului poate fi montat un turbodiesel de 2.5 litri, cu 4 cilindri în linie, puterea lui fiind transmisă printr-un sistem veritabil de tracţiune integrală, cu demultiplicator de cuplu şi sistem de gestiune a regimurilor acesteia Super Select 4WD, care permite cuplarea sau decuplarea punţii faţă până la o viteză de 100 km/h. În condiţii dure de offroad, diferenţialul dintre axe poate fi blocat mecanic,
asigurându-se transmiterea cuplului în raport de 50 la 50 între axe. Mai mult ca atât, şi puntea spate dispune de un diferenţial blocabil, care impune ambele roţi să se învârtă cu viteză egală în condiţii extreme de offroad.

Dar mai multe informaţii despre capacităţile de offroad ale modelului
vă vom spune într-un test drive
special, realizat de PiataAuto.md cu
noul Mitsubishi Pajero Sport. Noi
l-am testat deja pe viu în cele mai
dure condiţii, iar testul drive va fi
publicat în curând!

Până atunci, cei interesaţi de preţuri detailate, nivele de echipări şi o
cunoaştere pe viu a modelului, pot vizita showroom-ul Mitsubishi Motors Moldova, situat în Chişinău, pe bd. Dacia, 55. Consultanţii Mitsubishi Motors Moldova sunt gata să vă asiste şi la numărul de telefon 022-567-345.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,084
COMENTARII (3)
Uberzilla
Bălţi, Moldova
la 25 Septembrie 2013 - 20:03
Oare vor face vreun facelift si pentru L200?
0
0
Valeriu
Chişinău
la 25 Septembrie 2013 - 21:55
Cred ca si-a pastrat calitatile din off-road, dar are un design de rahat si facelift-ul nu il ajuta cu mult. Asa faruri fata si spate cred ca nu au ce cauta pe el si sper sa schimbe cat mai repede modelul.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 27 Septembrie 2013 - 16:45
Nu-mi place aceasta generatie delok...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!