Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

PiataAuto.md ajunge astăzi în Frankfurt. Ce te aşteaptă în următoarele zile?

9 Septembrie 2013 - 08:00
Ilie Toma
PiataAuto.md ajunge astăzi în Frankfurt. Ce te aşteaptă în următoarele zile?
Redacţia PiataAuto.md, cu suportul KIA Motors Moldova este pe cale să ajungă astăzi dimineaţă în Frankfurt, oraşul în care va bate pulsul lumii auto în această săptămână. Până ajungem noi în Frankfurt, vrem să ştii ce te aşteaptă în următoarele zile!

În acest an, la această ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt, vom fi foarte rapizi. Deoarece abia mai ieri redacţia noastră s-a întors dintr-o lungă călătorie de aproape o lună prin Germania şi Marea Britanie, unde am adunat zeci de materiale speciale şi am muncit aproape non-stop, ajungând şi la Festivalul Vitezei de la Goodwood, călătoria spre Salonul Auto de la Frankfurt o facem, de această dată, pe calea aerului. Dar nu înainte de a fi efectuat patru teste drive în Chişinău, cu patru modele proaspete Kia, despre care vă vom relata în zilele următoare! Recent testata Kia Quoris nu se include în această listă! Sunt alte 4 modele proaspete pline de intrigă şi suspans! Le intuiţi?

Deci, în aceste momente, când Dvs. citiţi această ştire, noi suntem, cel mai probabil, la bordul unui avion Air Moldova, pe un loc cald, asigurat de bunii noştri parteneri de la Kia Motors Moldova. Tot dimineaţă aterizăm la Frankfurt şi dăm o fugă să ne luăm maşina cu care vom petrece următoarele zile. De la

amiază, începe suspansul adevărat, pentru că vom participa la o dezvăluire exclusivistă a unuia din cele mai spectaculoase concepte, înainte de inaugurarea oficială a Salonului Auto de la Frankfurt, iar seara îţi vom transmite primele relatări proapsete!

Începând cu seara zilei de azi, fii alături de noi 24 de ore din 24, pentru că îţi vom transmite zeci de relatări şi ştiri. Mâine începe oficial marea febră a lumii auto, iar noi vom lucra non-stop pentru tine! Vom fi succinţi şi prompţi şi îţi vom aduce aici toate premierele importante de la Frankfurt!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter