„GARANŢIE” – prima companie de asigurări din Moldova acceptată în AmCham Moldova
25 Octombrie 2013, 15:13
Numele „AmCham” poate fi mai puţin cunoscut publicului larg, dar rolul acestei organizaţii, în Moldova şi în lume, e unul cât se poate de important pentru conglomerarea companiilor de top şi a liderilor acestora, în conjugarea viziunilor lor comune pentru dezvoltarea business-ului şi a economiei, dar şi în crearea locurilor de muncă în rezultatul acestor dezvoltări. AmCham Moldova – sau, pe lung, American Chamber of Commerce (Camera Americană a Comerţului, n.r.) – este inclusă într-o reţea globală a peste 125 de organizaţii similare, facilitând astfel comunicarea între companiile de top şi managerii acestora.
AmCham Moldova cuprinde peste 80 de companii membre – companii mari, mici şi mijlocii, de la investitori străini mari până la mici producători de bunuri sau furnizori de servicii. Toate aceste companii, însă, trebuie să împărtăşească viziunea unor standarde înalte de afaceri, management, responsabilitate socială şi tratare a clienţilor lor.

Mai nou, compania de asigurări „GARANTIE” SA a fost acceptată drept membru al AmCham Moldova, devenind astfel prima companie de asigurări din Moldova, care primeşte această calitate. Preşedintele companiei „GARANŢIE” SA, Alexandru
Zgardan, declară că vede în noua calitate a companiei pe care o conduce o oportunitate importantă în a putea contribui la promovarea unui mediu de afaceri liber şi competitiv pe piaţa asigurărilor din Moldova, participând deopotrivă şi la discutarea şi elaborarea proiectelor de legi în domeniul financiar nebancar.

Obţinerea calităţii de membru al AmCham este ea însăşi un examen al standardelor înalte şi a transparenţei în maniera de magament al afacerii. Conform preşedintelui „GARANŢIE”
o contribuţie esenţială în promovarea acestui examen de compania pe care o conduce a fost transparenţa
absolută a
acţionarilor,
şi deci
proprietarilor
de facto ai
companiei.
Compania
„GARANŢIE”
nu are
proprietari
care se
ascund după paravanul unor zone offshore, conglomeraţi în cote suspecte de participaţie, ci îi declară absolut transparent şi onest faţă de partenerii săi, dar şi faţă de public larg. Acţionarul unic al companiei „GARANŢIE” este „ASCOM” SA,
care deţină 100% din acţiune companiei de asigurare. Compania „GARANŢIE” SA a fost fondată în 1993, iar capitalul social al companiei constituie 19,800,000 lei.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,657
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!