În acest week-end: zile de test drive la Honda Moldova
27 Octombrie 2013, 08:56
În aceste zile Honda Moldova invită toţi admiratorii mărcii Honda, dar şi pe toţi cei care vor abia să guste din lumea senzaţiilor Honda, la zilele de test drive ale modelelor mărcii în Moldova.

La dispoziţia Dvs. Vor sta noile Honda CR-V, disponibile atât în motorizare pe benzină, cu un motor de 2.0 litri sub capotă, cât şi în motorizare diesel, cu propulsorul 2.2 i-DTEC sub capotă. De asemenea, puteţi testa şi noul Civic, echipat cu un propulsor de 1.8 litri pe benzină! Deci, astăzi, până la ora 15:00, mai aveţi şansa să mergeţi în showroom-ul Honda Chişinău pentru a testa oricare din modelele de care sunteţi interesat. Aveţi nevoie doar de un permis de conducere! Puteţi veni cu întreaga familie! Adresa showroom-ului: bd. Dacia, 55, Chişinău.
3
3,597
COMENTARII (38)
ALEXT
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 00:08
In primul rind mersi PA ca ati scris despre acest semi test drive dak sa il numesc asa. Din pacate am avut parte de o dezamagire totala , cu toate ca ma asteptam sa incerc serios ce face Honda. Totul a stricat asa numitul insotitor care era in automobil. Parca am venit la interogatoriu, ce masina ai ,cit timp ai mers la volan... Cu un eventual raspuns acest CRV are 150 de cai putere si e destul de puternica masina de aia si necesita un sofer cu experienta :D Mai omule da skoda superb cu motorul de 160 de cai nu necesita experienta da? Atitudine total mizera!!! Asa vorbea asa mimici de parca eu sunt vinovat ca el duminca lucreaza sau ca e automobilul propriu , a vazut 2 tineri si a crezut ca gata se poate de batut joc. Domnu de la Elita 5 pina la primul semafor ia dat bataie 100-120-140 nu am fost atent cit concret si cind eu sa urc la volan vine replica: tu sa nu conduci asa ca mine cu 50 sa mergi doar,dupa citeva cuvinte in care iam spus ca la skoda a fost cu totul atlceva el a spus bine hai ridica viteza la 60 WOW ce favoare ... am parcurs vreo "200" de metri cu viteza 50-60 km/h si asta se numeste test drive diferenta cerul si pamintul ce a fost la Skoda( nota 10+) tot organizat tot gindit si atitudine si tot!!! Am condus cum am dorit si octavia si rapid si yeti si SUPERB! da aici intelegi CRv de 150 de cai e prea puternica pentru mine . Am pierdut timpul degeaba si enervat doar. Cu toata ca respect compania Honda dar nu voi sfatui pe nimeni sa isi procure astfel de automobil. La final am fost rugat sa completez un chestionar unde trebuia de punctat de la 1 la 5 urmatoarele caracteristici va stabilitate,acceleratie,confort,dinamica.. vine intrebarea daca nu am putut testa masina de unde sa mai raspund la asa intrebari?
Cine nu a trecut pe la Honda va asigur nu ati pierdut nimik Skoda absolut WOW a fost iata aceea e mare pierdere daca nu ati fost ;) .
4
4
501STL
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 08:51
hm da tiam citit "experienta" :D,vesel
1
1
Valeriu
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 09:39
Nu e o noutate ca reprezentantele din Moldova strica imaginea unor companii straine :))
3
3
Александр
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 11:13
Да, интересно написал господин Alext.
Я сам являюсь поклонником бренда HONDA, владею HONDA CRV 2 и сейчас присматриваю новую машину. Поэтому объявленный тест-драйв оказался как нельзя кстати. Мои ощущения выше всех похвал, обязательно приобрету себе новую HONDA CRV, но сейчас мне хочется ответить на первый комментарий.

Как это часто бывает в жизни, когда сталкиваешься с чем то необычным, удивительным, то эмоции тебя захлестывают, и ты ни о чем другом думать не можешь. Мысль скачет, постоянно возвращаясь к тому прекрасному и незабываемому моменту, когда...
Тест - драйв на новой удивительной HONDA CRV проводила прекрасная молодая девушка. Сочетание этих 2-х факторов, присутствующих одновременно в одной точке пространства разнесут мозг любому. Поэтому установленная для тест-драйва скорость движения в 50 км/час в ощущениях перевалила за 120. Тихий шепот двигаетля, плавность хода... Мысль беспорядочно прыгает между первыми юношескими ощущенями, полученными от вождения раздолбанной отцовской Шкоды, и волшебным прикосновением к совершенству.
Что лучше: папина машина (ведь это СВОЯ машина!) или эта чудесная сказка?
Сравнивать тяжело, так как опыта нет. Как быть?
Молодой максимализм бьет через край, и остается только одно: представить свой объект поклонения в виде клубка недостатков. Объективностью и не пахнет.
Остается только одно: лечь спать и вновь пережить волшебные моменты драйва в Хонде с девушкой.
Или утром прибежать в салон и купить, купить это совершенство!!
3
3
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 12:23
Alexandr, eu cred ca baiatul a avut in vedere in primul rand despre atitudinea consultantului fata de el, de modul in care acesta a fost deservit. :)
1
6
Autocentru Elita5
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 17:42
Comentariu marcat ca spam. Afişează comentariul
6
2
FIFA
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 20:23
Autocentru elita5.....imposibEl .) reprezentnta oficiala_____) jale...
ati confirmat cuvintele baitaului.......ce importanta ce masina are el,,,e vorba in atitudinea celor de la skoda si celor de la elita5..,,,,baiatul a comparat atitudinea fata de clienti ,,,,nu masinile.........rau ca nu a scris in cartea de plingeri si sugestii....daca se mai ia in consideratie ce scrie lumea acolo.....din pacate la noi nu sunt cunoscute in primul rind drepturile si obligatiile consumatorului si in al 2 rind nici nu sunt respectate...
2
5
FIFA
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 20:26
si sunt sigur 100% ca greseala cu imposibEl ati facuto din necunoasterea corecta a ortografiei acestui cuvint dar nu din neatentie....asta spune despre multe
2
1
Valeriu
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 20:53
Tudor, se vede ca acest dealer nu are lucratori cunoscatori de limba romana, pentru ca intreg mesajul, e clar, scris de un rus. Totusi e bine ca acest lucrator de acolo cunoaste cat de cat romana, doar ca mesajul general e unul de superioritate si dispret, cel putin mie asta mi-a parut.
Posibil totusi lui ALEXT sa nu ii fi prea mers pentru ca am fost si eu cu o ocazie pe la Elita5 si am fost primit destul de binisor.
Inca ceva, cat de tare lauda test-drive-ul de la skoda, ma tem sa nu fie vreun lucrator de pe la skoda, doar ca o comparatie intre aceste doua marci este complet inadecvata, parerea mea!
2
3
Natalia
Chişinău
la 28 Octombrie 2013 - 23:07
А я прочитав комментарий г-на ALEXT увидела 8 раз повторяющееся skoda-skoda-skoda... Согласна с Valeriu, такое ощущение, что комментарий написан работником салона skoda.
Кстати, хочу сказать, что мы с мужем тоже делали тест-драйв на автомобилях. Причем я как особа достаточно любопытная, попробовала все 3 стоящие у входа автомобиля. Никакой агрессии либо невнимания мы не ощутили, наоборот, ребята потратили на нас почти час и рассказали много интересного. Причем зная своего супруга и колличество задаваемых им вопросов, даже я иногда начинаю нервничать :)
Более того, хочу сказать, что у нас в семье уже 4 года имеется автомобиль honda CRV, и 2 года мы обслуживаемся на Элита5. Мы очень довольны отношением и ценами на сервисе.
Я не могу судить ALEXT, но зная работников Элита5 и их отношение к клиентам (не только к нам) я могу предположить, что данное отношение было спровоцированно либо заведомо преувеличенно.
Кстати, находясь в салоне мы видели не одну пару молодых людей (ну слишком молодых :) )намеревавшихся покататься на автомобилях. Лично я бы побоялась доверить им такой дорогой автомобиль. Я хочу сказать, что мой супруг, который имеет намного больше опыта за рулем, и то переживал, как он поедет, все ли будет в порядке. Я представляю себе, какие крепкие нервы должны быть у работников, которые доверяют автомобили неизвестно кому!
В целом нам все понравилось!
4
2
FIFA
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 00:18
citi vizitatori noi in ultimul timp...
0
3
ALEXT
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 01:43
:D take it easy oameni buni skoda superb e una dintre masinile mele preferate iar faptul ca am condus chiar un superb asta e ceva woww!!!! lucrez eu cu totul in alta parte ;)
Elita5 "Ne pare rau de impresia negativa ce ati avut-o, ceea ce se datoreaza mai degraba de lipsa de experienta a Dvs. ca un automobilist cu practica." Adik sa revin la skoda superb de 24 de mii de euro nu necesita practica de automobilist iar pentru un Crv de 2.2 amfost prea slab daca sa spun asa, asta se datoreaza de principiile dupa care se bazeaza compania daca om imbracat solid apoi gata el trebuie stimat el ce trebuie dar daca asa tinar ca mine apoi gata sa mearga cu 50 .
"Cred ca veti fi deacord cu noi ca un test drive este in primul rind un set de reguli stricte , la fundamentul caruia sta siguranta clientilor nostri." eu daca ceva am semnat un semi contract daca sa ii spun asa unde scrie daca din cauza mea se intimpla ceva apoi eu raspund,platesc... carei problema dar? care siguranta cind se poarta ca la scoala auto cu tine?
In ceea ce priveste distanta recunosc greseala mea ca nu m-am exprimat corect(era verde si deci nu am oprit) dar de viteza domnul ia apasat un pic ;).
SI eu cind am comparat Crv cu SKoda apoi doar din punctul de cai putere si acum ati confirmat ideea dvs banala ca experienta mea a fost destula pentru test driv Skoda si anume la un SUperb care e mai puternic,dinamic dar pentru Honda eu sunt copil micut Sad story .
Deci sanatate la Elita 5 si anume Honda nu mai calc pe acolo cu toate ca as dori un Accord il voi procura doar in cazul cind voi parasi tara ;)
1
2
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 07:21
Tudor, я постоянно читаю все новости и тест-драйвы на PA. Просто сейчас появился очень знакомый мне вопрос, вот и не выдержала душа... :)
1
2
Igor
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 07:52
Elita5, aveti harti pt navi la CRV 3 cu europa de est?
0
1
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 08:18
Natalia, eu totusi consider ca daca sunt "zilele testelor drive", atunci nu trebuie luat in calcul ca e un pustan de 18 ani care arata poate ca un baiat de clasa a 9-a sau e un domn prezentabil de 35 de ani. Toti au aceleasi drepturi. De fapt, acesta a si fost scopul: invitam toata lumea la test drive! Doar nu in zadar a fost publicata si stirea respectiva. Daca nu ma gresesc, prin 2008 Skoda facuse asa ceva, pe cand sediul era situat pe str. Calea Iesilor. Au fost expuse multe automobile, era multa lume si toti vroiau sa faca test drive cu Superb-ul de generatie veche. Printre ei eram si eu cu 2 prieteni de-ai mei, care nu demult ridicasem permisele de conducere. Pe fata noastra era atata bucurie ca puteam sa venim sa testam orice automobil de acolo! Era multa lume iar la Superb in general era rand. Si vreau sa spun ca ne-a fost permis sa testam toate automobilele, fara nicio ezitare. Pentru pustanii din noi, asta era ceva fantastic! :) Deci, concluzia la care vreau sa ajung e ca nu trebuie de facut discriminare. :)
0
3
501STL
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 08:57
am cunoscuti care au intimpinat greutati la elita 5 si in afara testdraivelor ,chiar cu deservirea,asa ca lasati va rog Natalia cu doamnefereste si deservire,si eu am avut ocazia sa trec pe acolo dupa niste piese de schimb ,si cu asa "stima " se discuta cu noi ca nis nu mai stiu ce imi doream la momentu sela + preturi ridicate,Natalia mii interesant,citi bani lasati anual si pe ce piese ,ce schimburi?
1
2
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 11:56
Alifonso, если говорить об затратах на сервисе, то однозначно, что сервис в котором мы обслуживались первые 2 года заработал на нас неимоверно много денег. Муж тогда ездил часто в командировки на автомобиле и в сервис мы заезжали через 2-3 месяца сделать ТО. Подозрительно часто нам меняли "оригинальные" колодки. Которые у нас стирались за !!!20-30 тыс. Км!!!!!
Я не хочу сказать, что Елита5 супер-пупер, но наверное найти плохие отзывы о ком-то можно всегда. Но я не думаю, что все так плохо, ведь, например мы довольны... Наши соседи имеют CRV, но более старого поколения и по нашей наводке тоже обслуживаются на Елите5, они тоже довольны, даже ценами, несмотря на то, что их автомобиль намного старше.
Этот вопрос очень субъективный. Кстати, хочу отметить, что у меня был интересный случай этим летом. Мой муж был командировке (без авто) а мы с родственниками взяв детей выехали за город(по Полтавкому шоссе). Было воскресение!!!!! Мы оставили открытый багажник и слушали музыку, жарили мясо. Когда ближе к вечеру собрались ехать .... Машина не завелась.... Кому звонить не знала и первое что пришло на ум позвонить работнику сервиса, Владимиру... Я не ожидала, что человек возьмет и сам приедет "прикурить" мой автомобиль.... В воскресение...... Спасибо ему большое!
Не знаю, может мы "особенные" клиенты и у них все плохо с отношением к клиентам :)
3
0
FIFA
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 12:41
nu cred in istoriile estea
0
2
Valeriu
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 12:58
Pe site-urile de stiri sunt tot felul de utilizatori care scriu la comanda partidelor politice si probabil si dealerii auto au preluat obiceiul si mai dau cate ceva unora ca sa mai scrie de bine despre ei. Sper totusi sa nu ne inece pe noi, care nu avem nimic cu ei!
0
4
FIFA
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 14:27
ca atare pe PA presupun ca unul este deja de mai mult timp....R....t
0
2
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 16:00
Вы такие интересные ребята... Если бы я заодно с Вами обругала кого-то, то все было бы ок. А так, значит это проделки автосалона...
1
0
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 16:00
:D
1
0
Valeriu
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 16:21
Gresesti Natalia, esti binevenita intre atatia barbati, doar ca vreau sa vad cat vei sta intre noi poate ne va fi mai interesant! :))
0
2
Igor
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 16:33
Наталья, по чем нынче ТО на CRV у Элиты 5?
0
2
GRED
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 18:11
Honda face "accorduri" !!!
Asta e o Honda adevarata! Turatii de 8 mii si fiabilitate la infinit!
0
2
FIFA
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 18:56
igor, eu am vrut sa intreb ceva mai usor,,,,daca urmareste cred ca natalia stie care post a fost cel mai comentat de pe PA...
0
2
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 19:39
Igor, обычное ТО с заменой масла и фильтров (по моему 3 фильтра, не могу их перечислить :) ) обходится около 1000 лей. Но машина уже не на гарантии. :)
2
0
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 19:41
Оооо да.... Ваши комментарии волшебны :D. Я не понимаю только Вашей любви к пользователю Robert. Особенно интересны дебаты о Mercedes...
2
1
Igor
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 19:57
трошки бiлше грошей нiж у конкурентів
0
1
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 19:59
Natalia, din ce an este masina Dvs.? Eu la Matiz-ul meu achit in jur de 800 lei pentru o deservire tehnica. Cand tatal meu detinea o Mazda 3 (2008), ma costa cam 1300 lei o deservire facuta intr-un centru neautorizat, deci nu la DAAC-HERMES. Pur si simplu nu-mi vine a crede ca achitati in jur de 1000 lei pentru CRV, la un dealer oficial... :)
0
3
FIFA
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 20:26
1000 lei la dealer oficial????
0
1
Igor
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 20:41
prieteni, stati ca la CRV-ul meu diesel, 2.2, 2008, vine peste 2000 deservirea... ma duc la elita 5 sa vad cit o sa ma coste... pe site au fost prezenti si elita 5 si Natalia... asa ca daca ceva, le arat comenturile de aici, doar asa, ca idee :D
0
2
FIFA
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 21:40
folosestete de moment poate vei economisi.....kiar daca nu e acesta pretul tie iti vor face,,,dar putine sanse
0
0
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 23:49
У нас автомобиль 2008 года, но первая регистрация была в 2009 году. 2,0 бензин на автомате, привезен из Германии.
0
0
Natalia
Chişinău
la 29 Octombrie 2013 - 23:52
Попробуйте, я не знаю подробностей насчет дизеля и бензина, в чем разница в ТО.
0
0
501STL
Chişinău
la 30 Octombrie 2013 - 08:49
Natalia dau raspuns la mai multe intrebari,1 dece nu il agream pe robert?cititi comemntariile lui la toate noutatile si o sa primiti un raspuns deplin :),2 1000 lei ulei,3 filtre si lucru? :DDDDDD buhahhaha datimi un numar de telefonca de azi inainte acolo fac schimburile :D,chiar as vrea sa dau un telefon sa imi zica si mie 1000 lei
0
0
Vlad
Chişinău
la 30 Octombrie 2013 - 13:59
Of doamne, ce raspuns ieftin Elita 5. Faceti voi namiokuri lui baiatu asta, insa eu cred ca el a vorbit sincer. 2 reguli sa tineti minte e de-ajuns:
1. KLient vsegda prav.
2. Esli ne prav, togda smotri pervuyu pravilu.

Nu are importanta ce virsta are, cum arata. Trebuie sa faceti asa incit sa puteti discuta civilizat cu orice om si sa aveti un raspuns de nivelul unui dealer oficial a unei marci renumite. Si refuzuruile, si limitele de siguranta trebuiesc facute civilizat, ca omu cela sa inteleaga ca voi sunteti cei civilizati si corecti- nu invers. Asa, parca o raspuns kiokea Valea inshiudata ca i-o dat povidla-n foc. Eu de exemplu in 2014 vreau sa-mi schimb masina, am acum Honda si ma gindesc la anul sa iau ori Honda ori Toyota, ori poate altceva. Da cu asa atitudine face de gindit. Desi eu mi-am deservit masina de citeva ori de cind v-ati deschis si n-am avut probleme cu purtarile voastre. Poate fatza mea de programist ii mai serioasa si n-au avut pofta de luat peste picior...
1
4
Arhip
Chişinău
la 26 Noiembrie 2013 - 17:24
Buna ziua la toti , intradevar la Elita 5 sunt multi manageri cu aere de parca toti care intra la ei sunt niste sarantoci , te masoara din cap pin in picioare ,de parca fiecare din ei pot sa-si permita o masina noua . Au doar un manager bun Alexandru el ia vindut masina pentru tatal meu , a fost foarte amabil . La elita 5 intradevar deservirea tehnica este destul de ieftina in comparatie cu alti dealeri auto. Dar totusi au minusuri spre exemplu Mitsubishi outlander xl de 2 ani si jumate cu parcurs de numai 40 mii km sa dus "disk stzeplenia" care la asa parcurs este nonsens si ei spun ca nu intra in garantzie ca la ei au fost cazuri si la 17mii km .cum asa ?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!