Modelele Audi vor putea găsi cea mai ieftină benzinărie apropiată
29 Octombrie 2013, 08:32
Comunicarea sistemelor multimedia de pe automobile cu tot soiul de servicii online nu mai este o noutate, şi totuşi producătorii lansează noi şi noi utilităţi pe baza acestor abilităţi. Audi ne anunţă că modelele mărcii, dotate cu sistemul Audi connect, vor putea găsi toate benzinăriile apropiate cu preţurile actualizate la combustibil, sugerând celui de la volan staţiile cu cel mai avantajos preţ la benzină sau diesel.

Mai mult ca atât, noul sistem Audi poate găsi staţiile avantajoase nu doar în jurul poziţiei curente, ci şi la destinaţie sau în oricare punct dorit pe traseul planificat. Astfel, cel de la volan va putea decide locul şi timpul
alimentării, pentru ca staţia avantajoasă să fie cât mai apropiată de traseul intenţionat. Informaţiile găsite de noul sistem Audi vor putea fi citite şi în voce de sistemul multimedia al maşinii, pentru a nu distrage atenţia şoferului de la condus.
Noua funcţie a celor de la Audi e disponibilă pentru toate versiunile familiei A3, dar poate fi răspândită, teoretic, pe întreaga gamă de modele Audi.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,534
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!