Nissan GT-R Nismo se lansează cu 600 CP şi cu titlul de cea mai rapidă maşină de serie pe Nurburgring!
21 Noiembrie 2013, 08:11
Nissan anunţă cea mai aşteptată adiţie în familia Nismo. Acum din seria de vehicule cu „tuning de uzină” va face parte şi renumitul Nissan GT-R.

Nissan GT-R Nismo debutează cu 600 de cai-putere sub capotă, devenind astfel cel mai puternic şi mai rapid Nissan GT-R dezvăluit până acum. Kit-ul aerodinamic suplimentar al versiunii Nismo are şi un rol funcţional în asigurarea performanţelor la viteze
înalte, generând cu 100 kg mai multă forţă de apăsare la o viteză de 300 km/h, pentru a asigura astfel aderenţa excelentă în momentele critice pentru performanţa extremă. S-au operat modificări şi la suspensie, pentru o agilitate şi mai mare a modelului, iar anvelopele au fost special create de către cei de la Dunlop pentru GT-R Nismo.
Toate modificările aduse de Nissan GT-R Nismo l-au făcut capabil de o performanţă incredibilă. Modelul a şi reuşit să bată recordul de cea mai rapidă maşină de serie pe Nurburgring, înregistrând un timp de doar 7 minute 8.679 secunde!
PiataAuto.mdIlie Toma
2
3,154
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (2)
Igor
London, Marea Britanie
la 21 Noiembrie 2013 - 19:37
In ziua de azi, piata auto mondiala, ne ofera multe masini performante, de exceptie, spuneti-le cum doriti, dar acest GT-R le eclipseaza fara pic de remuscare.
1
1
Mihail
Chişinău
la 22 Noiembrie 2013 - 00:15
mdaaa.... tehnologie la maxim.... si inca si top secret....
0
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!