Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noul Mercedes-Benz S 65 AMG

8 Noiembrie 2013 - 11:51
Ilie Toma
Premieră: noul Mercedes-Benz S 65 AMG
Vroom!... Veste excelentă pentru amatorii de limuzine ultra-luxoase şi ultra-rapide! Downsizing-ul a ocolit vârful absolut al familiei Mercedes-Benz S-Class, iar noul S 65 AMG vine în continuare cu un formidabil motor V12 sub capotă!

Vroom!... Minunatul V12 de sub capotă vine cu o cilindree de 6.0 litri şi dezvoltă o putere imensă de 630 CP! Da, e o putere imposibilă pentru multe din supercar-urile de azi, doar vârfurile absolute din industrie lăudându-se cu puteri mai mari. Dar noul S 65 AMG dezvoltă o astfel de putere graţie turboaspirării duble, V12-ele de sub capotă fiind un biturbo. Acelaşi motor livrează un cuplu imens, de 1,000 Nm, între 2,300 şi 4,300 rpm! Transmiterea puterii către roţile spate este asigurată de o cutie de viteze automată cu 7 trepte AMG SPEEDSHIFT PLUS.

Vroom!... Super-limuzina asta trebuie să fie şi al naibii de rapidă, nu? Ei bine, sprintul de la 0 la 100 km/h durează doar 4.3 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, că dacă n-ar fi limitată, la sigur ar depăşi 320 km/h... Calităţile excelente de înghiţire a carosabilului vor fi asigurate de suspensia cu sistem MAGIC BODY CONTROL, oferită standard pentru S 65 AMG.

Vroom... Preţul... Milionarii pot răsufla uşuraţi. Noul Mercedes-Benz S 65

AMG încă e mai ieftin ca un iaht şi costă doar... 232,050 euro la el acasă, în Germania. Modelul va fi lansat simultan la saloanele auto de la Tokyo şi Los Angeles, iar primele exemplare vor ajunge în showroom-ul în primăvara anului viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter