Kia lansează un spot publicitar în stilul filmului „Matrix” pentru limuzina sa de lux
1 Februarie 2014, 15:09
Lumuzina de lux a celor de la Kia, cunoscută cu nume precum Quoris, K9 sau K900 pe diferite pieţe, se lansează în forţă şi în SUA (vă
reamintim că redacţia noastră a testat noua Kia Quoris, în versiune europeană exclusivistă). Coreenii vin şi cu un spot publicitar viral pentru noul
model, realizat în stilul filmului „Matrix”, cu renumitul Morpheus în rolul pasagerului purtat pe bancheta spate... Vedeţi spotul mai jos!
3
3,168
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (11)
dima
Chişinău
la 1 Februarie 2014 - 15:15
asa de bine sa inceput.....:)))))
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 1 Februarie 2014 - 20:07
Hai ma ce draq, daca era o parjoana de seria 7 sau S era de vis si baleau toti pustii dupa el, dar asa nu e bun domnle ca e Kia...cum naiba!! Unde ati vazut voi melteni cu ceafa groasa si lant de aur la gat in Kia??? or mai fi dar ei prefera alte marci mai consacrate....nu se urca ei in Kia ca fac bube si pe fata..
5
3
Robert
Bucureşti, România
la 1 Februarie 2014 - 20:12
Unii (Alifonso,dima) au sechele din nastere probabil, dar ei nu stie sa *leaga 2 cuvinte care este!!:)))) ce sa le faci, dar nu le trebuie atata timp cat au pe bot stema care le da putere si senzatia ca cu puta mare...:)))) despre masina ce pot sa zic nu e pt oricine!
5
2
FIFA
Chişinău
la 2 Februarie 2014 - 12:46
am vazut un test drive ceva timp in urma si am inteles ca e o masina buna dar oricum nu se compara cu mai de lux din segmentul asta....are f multe momente care iti amintesc ca esti in kia,,,adica momente neplacute desigur
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 3 Februarie 2014 - 03:51
Lasa Robert, or fi si ei din aia care o sa-si cumpere un BMW sau Mertz dar nu au bani sa treaca strada. Am intalnit pe unu' care statea cu bunica-sa la tara dar avea Mertz de 25 000 euro. Eu personal nici cu Dacia nu m-as face de rusine. In ordinea prioritatii financiare sunt alte chestii nu numai BMW-ul.
1
1
FIFA
Chişinău
la 3 Februarie 2014 - 09:52
de unde o luat bre asta 25mii daca sta cu bunica la tara?
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 3 Februarie 2014 - 13:35
@FIFA , iti spun de unde ... Avea un apartament de la parinti. Parintii au plecat in Italia si el a vandut apartamentul.
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 3 Februarie 2014 - 13:52
FIFA, pai sa-ti spun eu. Unii isi mananca din cur si vand terenu' mostenit de la mamaie ca sa cumpere un BMW - acei oameni vor cumpara un 520d cu diferite optionale care sa "ia ochii", pe ei ii intereseaza doar sigla pe bot, cea cu ''stea'' sau cele 4 cerculete, sau bavariei.

Constantin-Padure.com, ai dreptate oricum nu are rost sa iti bati gura fiindca astea sunt mentalitale unora dintre oameni pe masura si saracie in mod egal!!!! Insa sunt si oameni destepti cu capul pe umeri care gandesc...pot circula f bine cu transportul in comun.....de ex in Atena ''metroul'' este gratis....sau cu o masina decenta care implica cheltuieli minime, iar un student in afara nu o sa vezi cu x y m si s decat pe fiul lu la lu ala din **** desigur caci in rest.....unii mai si gandesc !! In fine e poveste lunga pe care multi de pe aici nu o inteleg !! Oricum daca nu ai un bemveu sau un haudi in viata asta ai trait degeaba dupa cultura unora !!!
Multi nu inteleg ce inseamna masina de bun simt, si e firesc sa fie asa avand ca modele de viata toti bisnitarii sau jmenarii de la bloc sau din cartier tatuati cu ceafa mare care scoate paru din masina si da in stanga si in dreapta..si sunt in extaz cand canta alde Stan, Andra, Guta, Salam sau tot felul de ...inna non valori promovate la noi!!

Mult noroc !


2
2
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 4 Februarie 2014 - 04:24
Imi place, unul care si-a vandut casa sa-ti cumpere Mertz mi-a dat un vot negativ. :) Stali linistiti, cunosc personal pe unu' din Oradea ce a facut la fel, atata ca si-a luat BMW. Eu mi-am vandut masina sa pun la casa ...
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 4 Februarie 2014 - 15:01
Despre ce vorbeam noi ? Articolul e foarte proaspat : http://autostrada.md/stiri/ziarul-financiar-ce-ar-fi-daca-piata-auto-din-romania-s-ar-uni-cu-cea-din-rep-moldova
0
1
FIFA
Chişinău
la 4 Februarie 2014 - 16:23
destept baiatul, capabil, va ajungge departe in viata.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!