Ai văzut-o pe asta? Flash-mob inedit Peugeot, pentru vizitatorii unui mall din Chişinău (VIDEO)
9 Martie 2014, 17:53
Distribuitorii de maşini din Moldova devin tot mai ingenioşi şi inspiraţi în a-şi promova maşinile şi a-şi face auzite mesajele. Ieri seară vizitatorii Shopping MallDova au avut parte de o surpriză inedită, organizată de distribuitorul Peugeot în Moldova.

Detaliile acestui flash-mob au fost ţinute în mare secret de organizatori, aşa că, până ne vor comunica cei de la Peugeot mai multe detalii oficiale despre eveniment, noi publicăm un filmuleţ captat de unul din vizitatorii mall-ului. Se pare că la un moment dat câţiva oameni, aparent obişnuiţi, s-au
transformat pe neaşteptate în dansatori profesionişti, care şi-au dat jos hainele obişnuite şi s-au înfăţişat în faţa publicului îmbrăcaţi cu tricouri cu emblema Peugeot. Mesajul flash-mob-ului a fost unul axat în jurul ideii „trezeşte-ţi corpul pentru noi senzaţii”, iar exemplarul Peugeot 208, prezent la parterul mall-ului, ne sugerează că cei de la Peugeot au vrut să le reamintească tuturor cât de proaspăt şi tineresc este noul lor model compact, şi cât de bine se potriveşte acesta unui stil urban modern de viaţă.

Vom reveni mâine cu mai multe detalii despre acest flash-mob, dar până atunci cei care au fost, poate, martorii lui, sunt invitaţi să ne relateze mai multe în comentariile de mai jos!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
3,251
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
FIFA
Chişinău
la 11 Martie 2014 - 00:03
PA, sper ca numai postati astfel de stiri, foarte interesante, nu cred ca le si cititi, caci ar trebui multa rabdare sa mai citesti asa ceva catalogat ca stire,,,,,flash mob si nu simplu dar inedit, )))))))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!