Jaguar XE. Aşa va fi botezat viitorul concurent britanic al lui A4, Seria 3 şi C-Class
21 Martie 2014, 09:02
Jaguar XE. Aşa se va numi viitorul sedan premium de talie media Jaguar, căruia tocmai i s-a dat oficial undă verde pentru producţia de serie. Noul model britanic va fi primul din segmentul său, care va debuta cu o structură monococ din aluminiu, dezvăluită pentru prima dată în 2013, odată cu descoperirea conceptului de SUV C-X17.
Noul Jaguar XE va face uz de o nouă familie de motoare Jaguar, botezată Ingenium. Acestea promit să aducă o arhtiecturi cu greutate redusă, rezistenţă redusă, şi emisii foarte mici. Noua familie de motoare va conţine versiuni pe benzină şi diesel, toate având 4 cilindri în linie. Viitorul model Jaguar va fi adaptat atât pentru
instalarea transversală a motoarelor, cât şi longitudinală, urmând să aibă versiuni cu tracţiune spate şi cu tracţiune integrală.

Noul sedan britanic va fi dezvăluit la sfârşitul acestui an, iar producţia urmează să înceapă la începutul anului viitor.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,773
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (2)
Robert
Bucureşti, România
la 21 Martie 2014 - 11:55


Va fi foarte greu sa se puna cu cea mai abila masina din acest segment (Q50 sau IS), dar nu imposibil Oricum, mai bine ei decat alte rase conlocuitoare.

3
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Martie 2014 - 20:07
Felina... :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!