Poza istorică a zilei: prima generaţie Toyota Avensis
17 Martie 2014, 17:45
Modelele de talie medie ale celor de la Toyota purtau numele de Carina, înaintea apariţiei lui Avensis. Carina I evoluase în Carina II, iar apoi, în loc de Carina 3, cifra „3” a fost inversată simbolic şi a apărut Carina E. În 1997 Toyota a decis că are nevoie de un curent nou, proaspăt, pentru Europa şi a lansat prima generaţie Avensis.
Modelul păstra foarte multe legături tehnice cu predecesorul său, Carina E, fiind mai degrabă o evoluţie a acestuia. O mare parte din propulsoarele disponibile adoptaseră deja sistemul de gestiune variabilă a valvelor VVT-i. Prima generaţie Avensis a fost apreciată de posesorii
săi pentru o excelentă fiabilitate, un confort foarte bun la rulare, materiale bune la interior şi dotări generoase. Faceliftul de mijloc de carieră a veni în anul 2000, modelul fiind produs până în anul 2003.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
3,694
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (11)
Igor
Chişinău
la 17 Martie 2014 - 18:28
prima mea masina.... :'(
0
0
dima
Chişinău
la 17 Martie 2014 - 21:03
a 4-a mea masina care era d-4d:))) foarte buna, am avuto circa 3 ani nici nu stiam si nici nu stiu cum arata suspensia, nam avut cu ea probleme niciodata la peste 100 mii merse, doar filtre si placute, insa cei drept o numeam conserva, nici o izolare fonica, metalul se indoia de la o simpla atingere, nu puteam nici macar "sa ma sprijin de usa", a mea era dupa face lift, salonul ok, nu scirtia insa se rupea usor materialul, chiar daca il atingeai cu marginea unghiei, fiabila insa fara nici un pic de atractie, doar mijloc de transport.
2
2
Robert
Bucureşti, România
la 18 Martie 2014 - 02:01
Comentariu şters de redacţie.
Robert
Bucureşti, România
la 18 Martie 2014 - 02:04
Comentariu şters de redacţie.
Valeriu
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 08:53
Dima, daca nu a avut atractie, cum de ai tinut-o 3 ani si ai mers cu ea 100 000???
2
2
501STL
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 11:01
valeriu,fiindca omul a scris clar,numai mijloc de transport,iar citeodata exista asa un fenomen in natura ca sa ai nevoie doar de atit..............un vecin are numai ca e touring ,el spune ca nu ii prea place cum arata dar in schimb e fiabila si incapatoare,si el de altceva nu are nevoie..................
1
1
dima
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 11:41
Valeriu era masina pentru serviciu, era universal, intre timp aveam si un e39, eu am scris asta nu pentru a spune ceva rau de toyota, e o masina super insa doar pentru lucru, nu si pentru suflet.
1
3
Robert
Bucureşti, România
la 18 Martie 2014 - 14:27
Mda, multumesc pentru ''numarul de magie'' . Sperand sa fiu in asentimentul si altor utilizatori al acestui site deoarece ne afecteaza pe toti in egala masura imi permit sa ma adresez direct voua redactiei Piataauto.md cu o intrebare la care mi-ar place sa capat un raspuns sa zicem oficial.

De ce il lasati pe userul @dima sa bata campii? Am confirmat cu destule dovezi, iar voi il tolerati pe baiatul asta cu o seninatate ce imi depaseste puterea de intelegere. Am inteles ca mi-ati sters posuri cu afirmatii catre elucubratiile acestui user (ok, o fi politica voastra) mi-ati sters posturi care erau off-topic dar demonstrau aberatiile individului, dar de ce ii permiteti in continuare postarea de comentarii impertinente? Dincolo de "agramaticalitatile" si lipsa logicii in exprimare (ori de cate ori sunt produsul neuronilor sai) chiar daca isi aroga texte si le adapteaza subiectului devenind on-topic nu cred ca politica indulgentei fata de minciuna ridica nivelul general al sitelui.

Multumesc anticipat ,

Nu vreau sa incep razboaie @someoane….dar mi se pare ciudat ce se intampla.
5
2
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 18 Martie 2014 - 17:10
Robert_01:Nu văd nimic rău în comentariile de mai sus a lui @dima,spune-mi și mie unde-s acele comentarii impertinente?
1
4
501STL
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 17:34
robert e prea degradat ca sa inteleaga ceva,ce a scris aiurea dima ba?mesajul til ai adresat direct tie,si daca e straniu ceva atunci e straniu ca tu nu esti la general blokat...................................aveti copil mic si face multa galagie? tata si mama numai stiu ce sa faca ca sa il poata linisti?nici bunica nu gaseste iesire din situatie? cumparati toyota avensis,pun pariu maxim un minut petrecut in masina asta si adoarme copilul !!!!!
2
5
ionutz turcanu
Paris, Franţa
la 18 Martie 2014 - 20:46
toyota inseamana fiabilitate da cum a zis Dima metalul se indoaie super usor.un caz hazliu care l-a avut tata cind a lasat masina o toyota carina E in ograda..si pe linga masina a trecut un om in stare de ebrietate avansat si nu si-a mai tinut echilibru si a cazut jos lovind cu capul aripa spate:)drept rezultat aripa spate indoiata:) un avantaj la metalul asta subtire e ca toate operatiunea de reparare a aripei sa rezumat la un pumn dat prin interior:) in rest doar cuvinte de laude pt TOyota:)
2
2
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!