Un nou model accesibil vrea să cucerească piaţa Moldovei: Daewoo Gentra
14 Martie 2014, 10:16
Marca Daewoo a lansat de curând pe piaţa Moldovei un nou sedan accesibil – Gentra. Cu o lungime de 4,551 mm şi un ampatament de 2,600 mm, Gentra se încadrează în segmentul clasic al sedanurilor de talie medie, oferind un spaţiu cât se poate de generos la bord, atât pentru ocupanţii faţă, cât şi pentru cei de pe bancheta spate.

Preţurile noului model sunt fixate în lei moldoveneşti şi pornesc de la 165,000 lei, ceea ce, raportat la cursul ultimei perioade, constituie cam 8,500 euro. Dotarea de bază este extrem de generoasă şi include sistem de
aer condiţionat, lacăt centralizat, toate patru geamuri acţionate electric, oglinzi retractabile şi acţionate electric, etc. Daewoo Gentra e echipat cu un motor pe benzină, de 1.5 litri, cu 16 valve, de 107 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Aceeaşi motorizare e disponibilă şi într-o dotare superioară, care mai aduce jante din aliaj uşor, plafon panoramic (!) şi o serie de alte dotări, şi care costă 185,000 lei.

Mai mult ca atât, noul Daewoo Gentra poate fi echipat şi cu o cutie de viteze
automată, agregată la acelaşi motor de 1.5 litri. Poate părea incredibil, dar cutia automată a lui Daewoo Gentra are 6 trepte şi este oferită la o diferenţă de doar 10,000 lei faţă de versiunile cu transmisie manuală, fie că vorbim de dotarea de bază, fie de cea de top! Ei, ce spuneţi de asta?

Redacţia PiataAuto.md tocmai a testat noul Daewoo Gentra! Vom publica foarte curând şi testul complet cu acest nou model accesibil pe piaţa noastră!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
11
3,789
COMENTARII (18)
asdfasdfas
Altai, Mongolia
la 14 Martie 2014 - 10:32
pret atractiv, cum sta cu safety?
0
0
Kristi
Chişinău
la 14 Martie 2014 - 11:04
ABS, Airbag este prezent?
0
0
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 14 Martie 2014 - 11:55
Eu stiu deja ce upgrade voi face dupa Matiz. :)
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 14 Martie 2014 - 13:12
Daewoo producea niste masini deosebite la preturi corecte. Daca nu pleca Daewoo din Europa, in special din Romania... sau daca nu era fortata sa plece... Nu mai aveam tara plina de caramizi gen Octavia sau Duster ( ca masini accesibile). Cand Daewoo lansa Cielo in 1994-1995 Skoda/Dacia inca nu auzise de servodirectie, servofrana, aer conditionat, etc.

In rest un TEST de 10+ pe care nu o sa il mai vad vreodata de la jurnalistii din RO pt aceasta marca. Pacat, numai un miracol ar face ca Daewoo sa se intoarca pe piata din Europa.


4
4
ghenyg
London, Marea Britanie
la 14 Martie 2014 - 18:13
... expirat la toate capitolele.
4
4
Robert
Bucureşti, România
la 14 Martie 2014 - 18:27
Asa este.........acrii sunt strugurii. De fapt cand nu ai nici 3 chiftele in buzunar nici setul de jante nu ti-l permit. Asa-i @ghenyg?
5
2
Robert
Bucureşti, România
la 14 Martie 2014 - 18:27
Asa este.........acrii sunt strugurii. De fapt cand nu ai nici 3 chiftele in buzunar nici setul de jante nu ti-l permit. Asa-i @ghenyg?
4
1
salaria
Chişinău
la 16 Martie 2014 - 22:31
E construita pe platforma chevrolet?
0
0
salaria
Chişinău
la 16 Martie 2014 - 22:32
Lacetti
0
0
501STL
Chişinău
la 16 Martie 2014 - 23:43
salaria ,nu e construita pe platforma lui ,dar e un laceti numai ca farurile fata sunt de la hatch................in rest numai emblema e schimbata
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 17 Martie 2014 - 00:12
Ti-ai dat si tu silinta macar odata in viata. Insa creierul tau nici nu se screme, doar incearca sa emita ceva, si cand zic ceva ma refer ca doar pulseaza. Sa fie de la fluctuatiile cu alcool ? Daewoo Gentra , DA este un Chevrolet Lacetii : parte frontala este de la hatch-back iar spatele de la sedan ( Lacetti ) si asta dupa ce Daewoo a fst ''cumparat'' de Chevrolet, ea apare acum in portofoliul GM , cu toate ca marca in sine este una Koreana. Si un tanc de 10 ani stie asta, dar pt tine asta este o taina atat de mare ca si scrisul in lb. romana. De fapt doar scrisul, fiindca cu gramatica stai cam prost si la fel si cu neuronii (cu ghilimele) . Servus !
3
1
salaria
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 07:35
WoW Robert, you're the best!
stiu ca nu merit, totusi as vrea sa asist la in training de-al tau..
asa cum iti iese tie scrisul in lb romana, nu iese la nimeni!
sa-mi vorbesti si despre tancuri, si despre taine :)
aa, si despre neuroni..
o sa fiu cel mai bun ucenic, promit! ;)
1
1
salaria
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 07:40
"macar odata in viata", corecteaza in "macar o data in viata".. :)

da, alcoolul isi face treaba mai bine decit imi inchipuiam..
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 18 Martie 2014 - 09:27
@salaria> Tu de unde ai mai aparut? De dupa blocurile gri ? Am senzatia ca esti intre doua randuri de programat chip-ul pe Moskvich si ai cazut in pana de inspiratie. Nu te necaji, nici aici pe site n-arati mai multa inteligenta. Trage o pruna-doua, pune gura la un motor de combina si sa vezi ce frumoasa e viata. Apropos, ai pregatit utilajele? Vezi ca incepe imediat semanatul si esti tot pe internet.Cred ca 2-3 genuflexiuni, o flotare si o doza zdravana de speranta or sa-ti aduca gradul de inteligenta peste nivelul "tancuri si taine". Altceva nu vad ce te-ar putea scoate din acalmia in care te desfeti. Stii care-i echivalentul lui Bula din Romania in URSS ? Te las pe tine sa ghicesti.
0
0
salaria
Chişinău
la 18 Martie 2014 - 21:19
Oricum esti cel mai bun!! :)
Frumos legi cuvintele.. Cred ca vei ajunge un scriitor cu renume si tot satul te va lauda decenii de-a rindul..
Bravo!
Cum ramine cu trainingul? ;)
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 18 Martie 2014 - 23:27
Mai bine te-ai intoarce la treaba . Mai ai de reparat la Moskvich-urile Fostei Uniuni Sovietice si nu vreau sa te retin din treaba. Dar de fapt scuza-ma maestre, probabil ca tu esti un domn foarte elegant care-si etaleaza inteligenta in cometariile depre stirile auto. Vezi numai cand te dai jos din Moskvich, aranjeaza-ti repede frunzele de palmier ca-ti iese ghinda la vedere.

PS: Ti-am raspuns pentru ca dintre toti pricolicii de mai sus tu macar ai fluenta in exprimare si un ton normal in comentarii. Totusi, daca nu te controlezi, poti sa ajungi foarte repede si usor in aceeasi mocirla in care se scalda @jff, ghenyg, si care or mai fi. Atacurile personale necesita inteligenta zero si nu trebuie decat sa pornesti televizorul sa-ti dai seama de asta.
0
0
salaria
Chişinău
la 19 Martie 2014 - 08:49
1. BTW am un Moskvich 2140 fabricatie 1986 care tine pina acum :)
2. Nu cunosc prea multe despre automobile, e doar un hobby.. Eu repar oameni, asta e painea mea ;)
3. "mocirla" e casa mea.. Zi de zi ma scol si ma culc in "mocirla". Sistemul in care activez e pe burta.. Comentariile de pe PA facute de domnia Ta imi mai cresc dispozitia ;)
4. Keep it going, putin piper nu strica in mincare.. Indiferenta fata de vorbele celorlalti este o epidemie la noi in socium, cu predilectie in cel in care eu traiesc, asa ca iti urez succese in legarea frumoasa, perspicace, piperata a frazelor din comentariilor ce vor urma..

P.s. Totusi este un site auto:
eu cred ca pretul este unul corect pt Gentra, de curind ce piesele sunt accesibile, masinile sunt cunoscute de catre mesterii nostri, dupa experienta Chevrolet, care s-au vindut bine, poate chiar ft bine in RM. Ar fi o buna alternativa pt automobilele din China. Nu stiu daca in Ro sint reprezentante ce le comercializeaza, de curind ce au toti optiunea autohtona..
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 19 Martie 2014 - 11:50
Raspuns la ''pasajul'' tau : In Ro nu mai ''sunt'' reprezentante Daewoo din moment ce marca a ''parasit'' piata din Europa din mai 2007.

PS : sint = sunt , deci ma cam indoiesc ca stii sa ''repari oamenii'' cu acest limbaj ''de cartier''..........pacat . Bafta la BAC' .
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!