Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia Logan aniversează 10 ani cu o ediţie limitată, creată exclusiv pentru România

19 Iunie 2014 - 08:50
Ilie Toma
Dacia Logan aniversează 10 ani cu o ediţie limitată, creată exclusiv pentru România
Au trecut numai 10 ani din momentul lansării primului Logan, în anul 2004. Modelul accesibil a pus bazele unui deceniu de succes pentru marca românească, prezentă astăzi în peste 43 de ţări ale lumii şi cumulând vânzări de 2.7 milioane de vehicule în ultimii 10 ani.

Cu ocazia aniversării, Dacia lansează exclusiv pe piaţa românească ediţia limitată „LOGAN 10 ANI”, derivată din nivelul superior de echipare Laureate. Ediţia specială va avea un design personalizat al jantelor de aliaj uşor, de 16 ţoli, indicatoare de direcţie integrate în corpurile oglinzilor exterioare, stripping de culoare neagră în zona montanţilor centrali, protecţii laterale pentru protiere, zonă de decor de culoare neagră pentru bara de protecţie spate, mască de culoare roşu închis pentru blocurile optice spate, proiectoare faţă dublu optice şi inserţii speciale pe praguri, în habitaclu, cu inscripţia „Logan 10 ani”. De asemenea, va exista şi o emblemă cu aceeaşi inscripţie aplicată la exterior, pe montanţii spate.

Habitaclul, de altfel, uimeşte şi mai mult, cu o ambianţă şi o tapiţerie nouă, dar şi o planşă de bord schimbată. Logan 10 ani vine echipat până şi cu sistem de climatizare automat! Pe consola centrală gurile de ventilare nu mai au formă circulară, ci rectangurală, cu contur de crom satinat. Butoanele de acţionare a geamurilor faţă de pe consola centrală au primit funcţia de a dirija cu geamurile spate, iar pentru geamurile faţă au apărut comenzi noi, instalate pe portiera şoferului. Pe lângă aceste echipament, clienţii vor mai putea opta pentru un sistem de navigare opţional sau sistem cruise-control cu volan îmbrăcat în piele.

Ediţia limitată Dacia Logan 10 ani va fi disponibilă în două motorizări – 1.2 benzină de 75 CP sau 1.5 dCi de 75 CP. Preţurile pornesc de la 9,400 euro pentru motorizarea pe benzină şi de la 11,300 euro pentru cea diesel.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter