Red Bull Street Style ajunge în Moldova, la 27 iunie, cu suportul MINI
25 Iunie 2014, 15:35
Red Bull Street Style este cea una
din cele mai prestigioase şi
renumite competiţii de fotbal freestyle
din lume, iar 2014 marcheaza a
cincea finală mondială, care va
avea loc in Brazilia. În acest an şi
Moldova e inclusă în harta ţărilor
care desfăşoară o competiţie
Red Bull Street Style, după care,
câştigătorul are şansa de a
ajunge la finala
mondială!
Concursul naţional în Moldova va avea loc la 27 iunie, ora 17:00 în parcul central „Ştefan cel Mare”, vizavi de hotelul „Codru”. Partea cea mai frumoasă e că oricine poate participa, cu o singură condiţie – să se inscrie pe site-ul oficial redbull.ro/streetstylemoldova. E un concurs ambiţios, pe alocuri dement, şi extrem de original! Toţi doritorii pot veni la aceeaşi locaţie în calitate de spectatori – va fi cu adevărat haios şi vesel!

Iar unde e vorba de originalitate, condimentată cu ambiţie demenţială, sunt prezente şi maşinuţele MINI. Da, MINI Moldova va fi acolo, expunând mostrele sale de originalitate pe patru roţi, iar toţi cei captivaţi de modelele MINI se vor putea înscrie la un test drive.

Ah, da! Dacă şi voi n-aţi prea fost iniţiaţi în tainele stret style-ului, atunci reproducem cu sfinţenie definiţia oficială a acestui „sport”, dacă putem să-i spunem aşa: Fotbalul streetstyle este o combinaţie a fotbalului clasic, pe ritmuri muzicale, folosind propriul stil şi figuri originale. Regulile acestui sport, care s-a dezvoltat incredibil de mult şi de repede sunt simple: 3 minute, 2 jucători şi o minge. Sportivii vin faţă în faţă, exprimându-şi personalitatea prin diverse trick-uri făcute cu mingea pe picior sau alte părţi ale corpului. Un juriu de specialitate va evalua stilul concurentului, creativitatea, originalitatea şi sincronizarea cu muzica. Fiecare „întâlnire” are acelaşi format – 30 de secunde pentru a impresiona juriul înainte de a pasa către concurentul direct.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la MINI Moldova
1
3,215
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!