Noua Skoda Fabia s-a dezvăluit într-o schiţă oficială
18 Iulie 2014, 10:17
A treia generaţie a hatchback-ului compact Skoda Fabia va fi prezentată în toamnă la Salonul Auto de la Paris, iar înainte de premiera mondială constructorul ceh ne tachinează cu schiţa oficială şi unele detalii intrigante a acesteia.

Potrivit celor de la Skoda, designul viitoarei Fabia se va distinge prin „forme cristaline şi muchii ascuţite, trase cu mare precizie”. Cehii, de asemenea, ne sugerează, că Fabia va fi primul model care va aduce în gama Skoda soluţii stilistice prezentate pe conceptul Vision C. Printre acestea
putem menţiona blocurile optice unite cu grila radiatorului, linia îndrăzneaţă ce porneşte de la blocurile optice faţă până la celea din spate şi linia geamurilor laterale, ce se ridică un pic şi în zona oglinzilor retrovizoare. Cât de mult nu ar dori cehii să ne convingă, că viitoarea Fabia va fi foarte stilată, se ştie, că de la schiţă până la produsul final, de obicei, este o prăpastie foarte mare şi nu ar trebui să ne entuziasmăm prea mult.

Dar cehii au divulgat şi detalii mult mai intrigante – noua Fabia va fi cu 30 mm mai joasă şi cu tocmai 90 mm mai
lată, decât generaţia actuală! Aceste schimbări radicale în proporţiile maşinii, probabil sunt dictate şi de regulamentul curselor de raliuri, unde participă cu succes modelul Skoda Fabia S2000. Astfel, deja în etapa de proiectare noua Fabia va avea ADN de raliu. Deşi aceste modificări vor creşte şi spaţiul la interior, cel din urmă având posibilităţi vaste de personalizare.

Este evident că noua Skoda Fabia va fi mai eficientă şi ecologică decât generaţia curentă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,750
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 19 Iulie 2014 - 15:44
Ma gindeam daunazi... oare cind va fi si noua Fabia? :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!