Succes incredibil pentru Mercedes-Benz CLA: 100,000 de exemplare vândute!
29 August 2014, 08:33
Atunci când Mercedes-Benz lansa pe piaţă noul coupe compact cu patru uşi CLA, existau multe critici vizavi de silueta de „baby-CLS” a noului model. Dar din aprilie 2013 şi până astăzi modelul a reuşit să facă o carieră formidabilă de piaţă, fiind vândut deja în peste 100,000 exemplare! Asemenea rezultate ar stârni invidia unor modele de talie comparabilă chiar şi din tabăra mărcilor mai accesibile, dărămite a celor din segmentul premium!
Responsabilii mărcii germane declară că CLA e un succes major pentru companie şi din perspectiva atragerii de noi clienţi pentru marcă, mai ales a clienţilor tineri. Opt din 10 clienţi ai lui CLA au condus anterior maşini de alte mărci! O pătrime din exemplarele CLA au fost vândute în SUA, ţara fiind, astfel, cea mai importantă piaţă pentru noul model. De altfel, e pentru prima dată când un model Mercedes-Benz a
devenit disponibil în SUA pentru un preţ de start mai mic de 30,000 dolari SUA, or, modelele A-Class şi B-Class nu sunt disponibile în SUA, abia recent B-Class devenind disponibil acolo cu un sistem de propulsie electric. O regiune foarte importantă pentru vânzările lui CLA e şi Europa de vest, unde au fost livrate peste 30% din exemplarele produse.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,644
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!