Atenţie! Căutăm noi membri de redacţie PiataAuto.md!
16 Septembrie 2014, 09:02
Munca în redacţia PiataAuto.md pare a fi, adeseori una de vis pentru pasionaţii auto! Şi asta pentru că, în mare parte, e adevărat, deşi ea presupune şi foarte multă consistenţă şi străduinţă! Primim adeseori CV-uri şi mail-uri în care suntem întrebaţi dacă nu facem angajări, alteori chiar Dvs., vizitatorii noştri fideli, ne întrebaţi dacă nu se găseşte vreun loc de muncă liber în redacţie, pentru a fi parte din cea mai profesionistă echipă de presă auto din Moldova. Ei bine, acest moment a venit! Momentul în care redacţia PiataAuto.md îşi măreşte echipa şi în care căutăm noi membri entuziaşti de maşini şi tehnologie!

Evident, pasiunea pentru maşini a eventualului candidat e obligatorie! În cele mai multe cazuri, pasiunea auto vine la braţ cu o cunoaştere profundă a lumii auto, iar pentru noii noştri membri ai redacţiei, pe care îi căutăm, şi acest aspect e unul absolut necesar!
Cu alte cuvinte, ca să fim mai exacţi, căutăm doi noi membri ai redacţiei, unul axat spre mentenanţa de conţinut tehnic al site-urilor (redactor de conţinut) şi altul axat spre conţinut
editorial, adică tot ceea ce înseamnă ştiri, reportaje, articole, teste drive şi orice ne mai vine în minte în această direcţie!
Redactor editorial

Ce trebuie să ştie şi să poată face acesta? Ei bine, e evident că trebuie să fie un pasionat şi un profund cunoscutăr al lumii auto, dar trebuie să fie şi un om care a prietenit şi poate mai prieteneşte bine cu cărţile, să fie un om citit, după cum spuneau profesorii de română odinioară. De ce? Pentru că avem nevoie de o calitate excelentă şi firească a limbajului editorial scris, care să îi poată permite să producă articole de o calitate corespunzătoare. Cu alte cuvine, o limbă română şi engleză ştiute extrem de bine, cu gramatică la un nivel înalt şi exprimări culte. A se atrage atenţia că şi limba engleză trebuie cunoscută la un nivel similar de excelenţă,
întrucât redactorul va trebui să creeze conţinut editorial şi în această limbă. Nu ne interesează diploma de facultate şi notele înscrise acolo, deşi ne vom bucura ca ea să fie martorul unei performanţe excelente a candidatului, iar formarea jurnalistică va fi un avantaj. Nu prea ne interesează vârsta, odată ce candidatul a ajuns la vârsta legală aptă de muncă. Cunoaşterea avansată a interacţiunii cu calculatoarele e obligatorie, însă, pentru că noi operăm în mediul online, totuşi! :) Avem nevoie de un candidat puternic, pentru un post full-time, dornic să muncească eficient şi plăcut, cu inspiraţie şi dedicaţie, cu un salariu atractiv peste media generală din ţară (negociabil cu exactitate în cadrul interviului).
Redactor de conţinut

Ce trebuie să ştie şi să poată face acesta? Să fie capabil să opereze cu rapiditate şi dexteritate cu cantităţi mari de date în mentenanţa conţinutului web, dar şi să priceapă la un grad cel puţin avansat esenţa acelor date din lumea auto. Practic, această persoană va asigura actualizarea informaţională tehnică a platformelor noastre online şi va opera cu multe informaţii tehnice despre tot soiul de automobile. Cunoştinţele mai avansate în domeniul tehnic informaţional sunt binevenite. Cunoaşterea foarte bună a limbii engleze este obligatorie. Dorinţa similară de a munci eficient şi plăcut, cu inspiraţie şi dedicaţie, cu un salariu atractiv peste media generală din ţară, este de asemenea necesară! :)
Aşteptăm CV-urile Dvs.!

Toţi doritorii de a candida pentru unul din cele două job-uri de mai sus sunt invitaţi să expedieze CV-urile la adresa office@piataauto.md. Vom colecta CV-urile timp de aproximativ o săptămână, până când vom considera că avem un număr suficient de candidaţi puternici pentru a organiza o serie de interviuri. Ulterior, doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru mai multe eventuale detalii şi programarea unui eventual
interviu. Vă aşteptăm în echipa redacţiei PiataAuto.md!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
4
2,327
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!