O studentă originară din Moldova i-a şocat pe londonezi cu maşina sa, acoperită de 1 milion de cristale Swarovski
25 Septembrie 2014, 08:39
Un scandal de proporţii se desfăşoară în aceste zile în Marea Britanie, mai ales în rândurile publicului din capitala ţării. Un Mercedes-Benz CLS a fost observat pe străzile Londrei, deghizat într-o asemenea manieră, încât i-a lăsat cu gura căscată până şi pe locuitorii luxosului cartier Knightsbridge, obişnuţi cu tot soiul de supercaruri ale proprietarilor autohtoni sau ale şeicilor arabi care-şi organizează câte o ieşire de week-end la Londra. Motivul pentru care CLS-ul a atras o asemenea atenţie îl constituie cele 1 milion de cristale Swarovsky lipite pe el!

Ziarele de scandal britanice nu s-au lăsat aşteptate şi au publicat tot
soiul de poze şi articole despre maşina-erou, iar publicul a etichetat-o imediat pe proprietara ei drept „încă o rusoaică bogată fără gust, care vine să-şi etaleze opulenţa în capitala britanică”. „Încă o dovadă că banii nu-ţi cumpără bunul-gust” – zice unul din cele mai distribuite comentarii asupra situaţii în reţelele sociale.

Până la urmă, s-a adeverit că studenta de 21 de ani, proprietară a maşinii, e originară din Chişinău, Republica Moldova, deşi ea nu refuză nici etichetarea de „Russian”. Cel puţin, în cadrul unei intervenţii în direct pentru o televiziune, ea nu a ţinut să-şi corecteze interlocuitoarea. CLS-ul „cristalizat” e un cadou de la părinţii ei, care sunt oameni de afaceri, după cum au aflat ziariştii britanici. În cadrul aceleiaşi intervenţii, studenta s-a arătat mirată de valul de reacţii şi comentarii negative în adresa sa şi menţionează că ea, de fapt, şi-a dorit să liciteze acel automobil şi să doneze banii pentru scopuri caritable.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
4,094
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (3)
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 25 Septembrie 2014 - 09:57
Fara gust...țiganism..
0
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 26 Septembrie 2014 - 10:27
Si-a batut joc de masina, mai bine si le fixa pe cap si frunte... se potriveau mai bine:))
0
0
berta
Alba Iulia, România
la 28 Septembrie 2014 - 22:06
Prostia nu are granite.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!