Ofertă irezistibilă în Moldova: Jaguar XF 2.2 Diesel, cu transmisie automată, la doar 34,800 EUR!
12 Septembrie 2014, 13:49
O nouă ofertă irezistibilă a fost lansată de curând pe piaţa automobilelor noi în Moldova. De această dată ea vizează sedanul premium Jaguar XF, care beneficiază de un preţ irezistibil, în care sunt incluse dotări impresionant de generoase!

Mai exact, pentru preţul special de 34,800 euro cumpărătorul primeşte un Jaguar XF Comfort SE de culoare alb
Polaris White sau negru nemetalizat, dotat cu jante din aliaj şi faruri bi-xenon cu LED-uri de zi. Exemplarele promoţionale sunt dotate şi cu sistem de asistenţă la parcare. Sub capotă se află un motor diesel de 2.2 litri, cu 163 CP şi 400 Nm la activ, cuplat la o cutie de viteze automată cu 8 trepte! Consumul în această combinaţie constituie 6.1 litri/1000 km în regim urban, 4.5 litri/100 km în regim
extra-urban şi 5.1 litri/100 km în regim mixt.

La interior exemplarele promoţionale beneficiază de habitaclu combinat cu tapiţerie de piele, de culoare neagră sau bej, cu inserţii de lemn natural şi aluminiu, cu iluminare ambientală albastră. Scaunele faţă dispun de reglaj electric în 6 poziţii şi încălzire, coloana de direcţie vine de asemenea
cu reglaj electric, iar sistemul multimedia oferă conexiune Bluetooth, CD-player şi touchscreen de 7 ţoli. Accesul în maşină se poate realiza fără acţionarea butoanelor de pe cheie, cu ajutorul sistemului Jaguar SmartKey System.
Şi acum, toate aceste dotării fiind enumerate, e păcat să nu spunem că preţul de 34,800 euro pentru un asemenea sedan Jaguar e unul de-a dreptul irezistibil!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
4
2,475
COMENTARII (1)
Igor
Chişinău
la 12 Septembrie 2014 - 16:25
Duratec?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!