Honda CR-V facelift vine în Europa cu un diesel mai puternic 1.6 i-DTEC şi o cutie automată cu 9 trepte!
1 Octombrie 2014, 17:42
Cu doar câteva ore înainte de startul oficial al salonul auto de la Paris, Honda anunţă că va aduce şi versiunea europeană a lui CR-V facelift în capitala franceză, dezvăluind şi un prim set de imagini oficiale.

Modificările ating aceleaşi elemente ca şi în cazul împrospătării versiunii
americane a lui CR-V. Acestea se referă în special la forma barei de protecţie faţă, a calandrului, şi a blocurilor optice, acestea din urmă primind contururi LED. Posteriorul a primit un nou design al hayonului şi o bară de protecţie uşor modificată.
Marea noutate consistentă, însă, vine la motorul 1.6 i-DTEC, disponibil anterior doar în versiune de 120 CP şi doar în combinaţie cu tracţiunea faţă. Odată cu faceliftul, Honda lansează şi o versiune mai puternică a aceluiaşi propulsor, de 160 CP şi 350 Nm, care
va beneficia şi de tracţiune integrală. Din păcate, însă, această soluţie a eliminat dieselul de 2.2 litri de sub capota lui CR-V, disponibil anterior.

Dacă ipostaza de 120 CP a motorului diesel va fi în continuare disponibilă
doar cu cutie de viteze manuală, atunci ipostaza de 160 CP poate fi combinată atât cu o transmisie manuală, cât şi cu una automată, cu 9 trepte, în premieră absolută pentru Honda! O asemenea noutate majoră nu este însă, însoţită de menţiuni
detaliate cu specific ingineresc, ceea ce ne face să credem că e vorba, cel mai probabil, de transmisia cu 9 rapoarte a celor de la ZF, furnizată de germani pentru versiunea europeană a lui CR-V.
PiataAuto.mdIlie Toma
5
2,292
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!