Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Audi R8 Competition – cel mai puternic Audi de serie produs vreodată

29 Octombrie 2014 - 14:15
Ilie Toma
Noul Audi R8 Competition – cel mai puternic Audi de serie produs vreodată
Audi se pregăteşe de salonul auto de la Los Angeles cu o lansare fierbinte de tot. Nu, nu e vorba de noua generaţie a supercarului R8, ci de o nouă ediţie specială a lui, R8 Competition, limitată la doar 60 de exemplare, care vor fi livrate exclusiv pieţei americane.

Noul Audi R8 Competition vine cu o mulţime de elemente adiţionale pe caroserie, realizate din fibră de carbon. Acestea îi conferă un stil sportiv mai autentic, dar îi şi uşurează greutatea totală, sporindu-i totodată şi forţa aerodinamică de apăsare.

Cea mai plăcută senzaţie va veni, însă, de la motorul V10 de 5.2 litri, montat median. Acesta şi-a crescut aici puterea până la 570 CP, care vor fi transpuşi pe asfalt foarte eficient, graţie cutiei de viteze robotizate şi tracţiunii integrale. Timpul de acceleraţie de la 0 la 100 km/h va constitui doar 3.2 secunde, iar viteza maximă ajunge la 322 km/h! Aceşti parametri ai motorului îl transformă pe noul Audi R8 Competition în cel mai puternic model de serie produs vreodată de producătorul din Ingolstadt!

De serie – da. Dar nu uitaţi că redacţia PiataAuto.md a testat un Audi R8 V10 Spyder tunat de MTM, cu 606 CP la activ!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter