BRABUS a pregătit un nou program de tuning pentru Mercedes-Benz C-Class
26 Noiembrie 2014, 13:00
În ultimii ani producătorii îi delectează pe clienţi cu diferite pachete şi kituri pentru exteriorul modelelor sale, care la rândul lor le dau bătăi de cap atelierelor de tuning, sporindu-le costurile de dezvoltare a elementelor aerodinamice pentru toate aceste kituri din uzină.
Aşa s-a întâmplat şi cu noua generaţie Mercedes-Benz C-Class, care vine din uzină cu diferite bare de protecţie pentru versiunile AVANTGARDE, EXCLUSIVE şi AMG Line. Recent
noul C-Class a avut parte de un kit
aerodinamic de la BRABUS pentru primele două versiuni, iar agresivul AMG Line a rămas fără condimentele renumitului atelier german. Acum însă, există un program de tuning şi pentru acesta!
Cei de la BRABUS au dezvoltat un nou spoiler frontal şi un nou difuzor spate pentru versiunea AMG Line, în timp ce spoilerul de pe capacul portbagajului şi ţevile duble de eşapament, au fost preluate de la programul de tuning precedent. Exteriorul agresiv este accentuat şi de jantele forjate Monoblock R de 19 inch.
La interior sunt disponibile aceleaşi padele din aluminiu de schimbare a vitezelor, covoraşele, pedalele şi pragurile iluminate cu înscripţii BRABUS.
Anterior BRABUS propunea o sporire a performanţelor pentru versiunile C200 şi C220 BlueTEC, iar acum a fost dezvoltat şi un modul electronic care sporeşte puterea şi cuplul versiunii C180 (versiunea C-Class-ului redacţional!).
Acum aceasta dezvoltă 177 CP şi 300 Nm, sau cu 21 CP şi 50 Nm mai mult, decât versiunea de serie. Surplusul de putere a sporit şi performanţele versiunii C180, care poate accelera până la prima sută de kilometri în 8,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 230 km/h.

Suspensia, de asemenea poate fi schimbată cu una sport, cu arcuri mai rigide, care coboară caroseria cu 30 mm şi amortizoare corespunzătoare de la Bilstein.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,693
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!