De astăzi, comentarii şi cu profilul de Facebook la ştirile şi testele PiataAuto.md
21 Noiembrie 2014, 07:57
Pentru că tot mai mulţi dintre voi ne-aţi solicitat, de astăzi PiataAuto.md implementează şi modulul de comentarii cu profilul de Facebook la ştirile şi testele drive de pe site!

Dacă aveţi un profil de Facebook pe care îl utilizaţi frecvent şi dacă vreţi să folosiţi acea identitate a profilului fără a vă loga sau chiar fără a înregistra pe alte site-uri pentru a putea comenta, atunci noul model implementat vă va simplifica substanţial posibilitatea de a vă expune părerea la subiectul oricărei ştiri sau test drive. Ştim că foarte mulţi dintre voi sunt extrem de familiarizaţi cu acest modul general de comentarii, aşa că nu vă vom obosi cu prea multe explicaţii.

Totuşi, vizitatorii fideli, care vor să beneficieze de toate funcţionalităţile
avansate, date de crearea unui profil de vizitatori activ pe site, vor avea parte în continuare de toate facilităţile lui. Şi comentarea ştirilor şi testele va fi în continuare posibilă cu ajutorul profilului obişnuit de pe PiataAuto.md, iar la sfârşitul fiecărei ştiri vor exista două blocuri de comentarii – unul obişnuit, ca şi până acum, şi altul
generat de modulul de comentare prin Facebook!

Sperăm ca noile modificări să vă faciliteze şi mai mult comunicarea pe site! Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
1,868
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!