Expediţie fantastică în ţara lui Moş Crăciun... şi la capătul pământului!
20 Noiembrie 2014, 09:05
Se întâmplă din nou, doamnelor şi domnilor, şi dragi copii ai Moldovei! Însă în acest an expediţia va cunoaşte culmi inimaginabile!

Ştiţi că am făcut-o şi anul trecut, pentru prima dată. Iar rezonanţa imensă a acelei expediţii, implicarea extraordinară a publicului, nobleţea ideii de bază a expediţiei şi zâmbetul de fericire de pe feţele a multor, multor copii, ne-au determinat să schiţăm şi în acest an o expediţie care să-l vizeze pe Moş Crăciun, însă de această dată miza va fi una uriaşă! Vom colecta, împreună cu partenerii noştri,
scrisori şi desene de la toţi copiii doritori din Moldova pentru a i le livra direct lui Moş Crăciun în Laponia! Vom colecta scrisori şi desene şi de la casele de copii, oferindu-le şi copiilor aflaţi în condiţii defavorizate intriga şi deznodământul unei poveşti frumoase, care începe în ţara lor şi ajunge în ţara lui Moş Crăciun. Însă nu vom merge în ţara lui Moş Crăciun într-un mod predictibil, cu un oarecare SUV cu tracţiune integrală! Vom merge cu cel
mai familist model BMW – noul BMW Seria 2 Active Tourer, care este şi primul model din istoria mărcii BMW, echipat cu tracţiune pe puntea faţă! Apoi familistul BMW cu tracţiune faţă va merge până la capătul pământului, în cel mai nordic punct al Europei, aproape de Polul Nord! Aici ne referim la propriu, la „capătul pământului”, adică Nordkapp, sau Capul de Nord – extremitatea geografică a continentului european! Acolo unde
zăpada e regină, iar iarna e o continuă noapte polară cu auroră boreală! Şi toate astea cu primul BMW cu tracţiune faţă!

Da, redacţia PiataAuto.md, ajutată de partenerii săi – BMW Group, BMW Moldova, Rompetrol Moldova, reţeaua de supermarketuri „Nr1”, Total Leasing & Finance, Bilim Pharmaceuticals şi X-Style Outdoor Center, la care se alătură partenerii media Unimedia, Agora, AllMoldova, AllFun, PentruEa, compania „Teleradio-Moldova” – anunţă startul unei noi super-mega expediţii din Moldova în ţara lui Moş Crăciun, ediţia 2014! De astăzi începe cea mai frumoasă şi magnifică poveste a sărbătorilor de iarnă din Moldova! Avem atâtea lucruri
intrigante să vă spunem despre ce va urma! Vom avea atâtea relatări fantastice direct din expediţie, din cele mai neobişnuite locuri de pe planeta noastră! În zilele următoare vă vom tot dezvălui picanterii incredibile despre ceea ce urmează, aşa că trebuie să ne urmăriţi în fiecare zi, de multe ori pe zi! Mai ales că anul ăsta avem şi un compartiment special dedicat expediţiei, unde veţi putea vedea direct localizarea echipajului expediţional pe
hartă! Salvaţi-vă adresa compartimentului special în lista de favorite şi intraţi acolo, dar şi pe prima pagină a site-ului, de multe-multe ori pe parcursul zilei, pentru că vom avea zeci şi zeci de relatări captivante şi consistente, care vă vor aduce frumuseţea unei poveşti superbe, absolut unice în Moldova, în care aventura la bordul unei maşini se înţese perfect cu spiritul magic al sărbătorilor de iarnă!
Atenţie, colectăm scrisori şi desene pentru Moş Crăciun de la toţi copiii Moldovei!

Dăm startul astăzi colectării de scrisori şi desene pentru Moş Crăciun de la toţi copii din Moldova! Vă îndemnăm pe toţi cei care aveţi copii să-i inspiraţi pe copiii Dvs. să deseneze orice-şi doresc pentru Moş Crăciun sau să scrie o scrisoare adresată Moşului! Vă rugăm să alegeţi una din cele mai potrivite metode pentru Dvs. pentru ca scrisoarea Dvs. să ajungă la redacţia noastră până la data de 29 noiembrie:
» Aduceţi direct scrisoarea sau desenul la redacţia PiataAuto.md, la str. Grenoble 259/7, Parter A, MD-2072 Chişinău. În orele de lucru sunteţi binevenit în incinta redacţiei, iar în oricare alte ore puteţi plasa scrisoarea Dvs. în cutia poştală alăturată, cu emblema PiataAuto.md pe ea.
» Expediaţi scrisoarea sau desenul prin poştă simplă la adresa redacţiei: str. Grenoble 259/7, Parter A, MD-2072 Chişinău. Vă rugăm să admiteţi în acest caz o rezervă de cel puţin 1-2 zile faţă de termenul limită de 29 noiembrie.
» Aduceţi scrisoarea sau desenul Dvs. direct în showroom-ul BMW Moldova, situat pe str. Bucuriei 18a, în Chişinău. Lăsaţi scrisoarea la recepţie cu menţiunea „pentru expediţia fantastică în ţara lui Moş Crăciun”, iar ulterior redacţia noastră va colecta toate aceste scrisori.
» Aduceţi scrisoarea sau desenul Dvs. direct în magazinul „X-Style”, situat pe bd. Grigore Vieru 27, în Chişinău (în apropiere de intersecţie cu str. Albişoara). Lăsaţi scrisoarea la recepţia magazinului cu menţiunea „pentru expediţia fantastică în ţara lui Moş Crăciun”, iar ulterior redacţia noastră va colecta toate aceste scrisori.
» În scurt timp vom anunţa noi locaţii
suplimentare de colectare a scrisorilor cu ajutorul partenerilor noştri!

Atenţie, Moş Crăciun promite ca, împreună cu spiriduşii lui, să răspundă la cel puţin 50-60 de mii de scrisori din toată lumea într-un an, aşa că vă rugăm să indicaţi adresa Dvs., numele copilului şi un telefon de contact! Mai mult ca atât, ne vom strădui să invităm cât mai mulţi părinţi şi copii la sărbătoarea de Crăciun de la revenirea din expediţie, iar aceste date de contact ne vor ajuta să vă putem anunţa din timp! De asemenea, vor fi puse la bătaie multe premii frumoase pentru copiii cu cei mai activi părinţi, care vor comenta şi vor distribui public relatările expediţiei în reţelele sociale! Deci, urmăriţi-ne, fiţi activi, spuneţi la cât mai multă lume despre această expediţie şi colectarea de scrisori, pentru ca să aducem zâmbete pe feţele a cât mai multor copii din Moldova!

Aşteptăm scrisorile şi desenele copiilor Dvs!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
4,466
COMENTARII (1)
Vlad
Chişinău
la 20 Noiembrie 2014 - 15:27
Super, PA! Bravo ca faceti asemenea expeditie! Eu anu ista precis va aduc de la copilul meu! :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!