Service-ul oficial BMW Moldova ajută şi alte service-uri din ţară, specializate în mentenanţa BMW-urilor, să devină mai bune.
25 Noiembrie 2014, 09:02
S-ar părea că între service-ul oficial al unei mărci şi mulţimea de service-uri independente, specializate în mentenanţa tehnică a aceleiaşi mărci, există o concurenţă de neclintit. Însă BMW Moldova tocmai ne demonstrează că există şi o altă abordare, din care au de câştigat ambele părţi, dar mai ales posesorii de automobile BMW, inclusiv cei a căror maşini au deja vârste mai mari!

Nu e un secret pentru nimeni că posesorii automobilelor cu vârstă mai mare, mai ales dacă au achiziţionat maşina la mâna a doua, îşi deservesc maşinile la service-urile independente, neautorizate de producător. Însă BMW consideră că şi acei proprietari ar trebui să aibă dreptul la o reparaţie calitativă şi la accesul la piese de calitate. Pentru că piesele de schimb originale pentru automobile de
asemenea vârstă diferă de cele mai multe ori destul de puţin la preţ, însă oferă un nivel de calitate net superior, cu un termen de uzură mult mai mare şi chiar o garanţie acoperită de producător. Şi pentru că, având o colaborare onestă cu service-urile independente, serviciile acestora pentru clienţii lor, posesori ai automobilelor BMW, pot deveni radical mai bune!
BMW Moldova, în colaborare cu BMW Group Germania, a invitat de curând reprezentanţii mai multor service-uri independente din ţară, specializate în mentenaţa BMW-urilor, prezentându-le acestora căile noi de colaborare. Printre acestea se include, spre exemplu, accesul la catalogul ETK – un catalog online de piese care permite identificarea piesei corecte şi verificarea disponibilităţii în stocul mare
al celor de la BMW Moldova. Astfel, un service independent va şti imediat care e piesa corectă conform clasificării producătorului, va şti dacă ea există la depozit şi cât costă, iar posesorul automobilului BMW va putea decide dacă achiziţionează piesa originală, cu garanţie, sa nu. Apropo, termenele de garanţie în cazul a asemenea colaborări se curprind între 6 şi 12 luni, în dependenţă de tipul pieselor.
Garanţia va fi valabilă în scurt timp, odată cu stabilirea procedurii de retur a pieselor cu service-urile independente.

BMW Moldova mai oferă şi suport informaţional pentru service-urile independente, livrându-le acestora acces la manualele de service şi cele de reparaţie. Astfel, şi aceste service-uri vor putea avea acces la informaţia detailată şi corectă privind procedurile corecte de reparaţie pentru orice caz specific! Şi nu în ultimul rând, BMW Moldova le va oferi acestor unităţi de service şi suport informaţional pentru instalarea programelor informatice necesare.

Mai mult ca atât, odată cu iniţierea relaţiilor de colaborare, service-urile independente vor putea comercializa produse originale de îngrijire a automobilelor BMW, începând de la cele care au grijă de habitaclul maşinii până la cele ce sunt corelate cu anumite componente tehnice, permiţând menţinerea componentelor vizate într-o stare proaspătă şi viabilă. Odată cu noua colaborare, aceste produse vor fi mult mai aproape de proprietarii automobilelor BMW cu vârstă mai mare, iar preţurile lor sunt de-a dreptul atractive!

Rezultatul acestei noi colaborări se va face simţit mai ales pentru posesorii automobilelor BMW care frecventează aceste service-uri independente. Aceştia vor avea acum acces la servicii corecte şi mult mai calitative în întreţinerea şi repararea BMW-urilor lor, vor avea acces la piese de calitate desăvârşită, iar maşinile lor îşi vor menţine adevărata valoare BMW!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,442
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!