Infiniti prezintă noul Concept Vision Gran Turismo
17 Decembrie 2014, 14:33
Renumitul simulator Gran Turismo împlineşte 15 ani, iar cu această ocazie toţi producătorii se încumetă să creeze câte-un supercar al viitorului în cadrul competiţiei Vision Gran Turismo. Un astfel de supercar a creat şi Infiniti, numindu-l Concept Vision Gran Turismo.
Această creaţie, sau mai bine zis, creatură brutală are un aspect diabolic, dar tot odată elegant, combinând elemente a unui supercar de stradă cu o maşină de curse. Concept Vision Gran Turismo se distinge printr-o grilă extrem de lată, splitere active, jante din fibră de carbon, pilonii frontali desprinşi de parbriz şi o coadă imensă de balenă pe post de eleron.
La acest proiect au lucrat designerii chinezi din centrul de design Infiniti Design Beijing, care au luat în calcul aspectele realistice ale conceptului,
precum aerodinamica, distribuirea maselor (45/55%) şi alte caracteristici, care influenţează felul în care se conduce această bestie.
Datorită propulsorului V8 aspirat natural poziţionat în faţă şi a tracţiunii spate, acest concept va bucura iubitorii simulatorului Gran Turismo 6 de pe consola Sony Playstation 3, cu drifturi în abundenţă.
Maşina virtuală poate
fi downloadată începând de astăzi pentru Gran Turismo 6, iar conceptul în „carne şi oase” va fi prezentat, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Detroit la începutul lui ianuarie 2015.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,719
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!