Noua Skoda Superb se prezintă în camuflare şi într-o schiţă oficială
15 Decembrie 2014, 10:38
A treia generaţie Skoda Superb va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, dar până în martie lui 2015, noi avem ocazia să vedem primele imagini ale prototip-urilor camuflate, care trec ultimele teste în sudul Europei.
Aceste imagini însă, nu ne spun prea multe despre look-ul viitorului Superb, dar schiţa oficială ne dă o imagine mult mai clară despre designul acestuia.
Noul Superb va fi inspirat din conceptul Vision C, ceea ce ne demonstrează blocurile optice, grila lată a radiatorului, liniile laterale proeminente şi silueta dinamică.
Anume silueta va fi cea mai radicală schimbare în aspectul noii generaţii Superb, care va fi mai elegantă şi mai rafinată, decât al actualului Superb. Chiar dacă va fi ceva mai mare, noul Superb este construit pe platforma MQB, pe care este bazată şi actuala
generaţie Octavia. Cel mai probabil, noul Superb va împrumuta motorizările de la Octavia, excluzând propulsoarele mai puţin potente.
Cei de la Skoda ne afirmă că interiorul spaţios al modelului Superb acum va fi şi mai mare, la fel ca şi portbagajul. Apropo, în goana de a reduce greutatea, hayonul nu va mai dispune de sistemul ingenios de deschidere dublă şi va rămâne un liftback simplu, cu deschidere ca la un hatchback.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,708
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!