Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul BMW X6 a debutat în Moldova într-un show incendiar!

8 Decembrie 2014 - 12:10
Denis Godorozea
Noul BMW X6 a debutat în Moldova într-un show incendiar!
Noua generaţie BMW X6 a fost lansată oficial în Moldova, în cadrul unui eveniment grandios, care a avut loc într-unul din cele mai mari pavilioane de la Moldexpo. Un număr extrem de mare de invitaţi, printre care actualii proprietari BMW, viitorii proprietari, persoane influente şi reprezentanţi ai presei, au avut parte de un eveniment cu adevărat incendiar!

Pentru început, atmosfera a fost una lejeră, cu melodii glamuroase, cocteiluri şi alte picanterii elitiste, care răsfăţau publicul prezent la eveniment. Până la prezentarea noului X6, invitaţii au avut posibilitatea de a studia un exemplar unic BMW X5 xDrive25i, care a fost dotat cu elemente

M Performance, printre care şi un kit aerodinamic executat din fibră de carbon autentică.

Invitaţii au avut parte şi de o demonstraţie de modă a colecţiei BMW Lifestyle.

Dar acestea nu au fost unicele surprize, pregătite de către importatorul oficial BMW Group în Moldova, compania Auto Space.

Despre ceea ce urmează ne vorbea şi scena din centrul halei, dotată cu tobe.

Anume pe această scenă au ieşit o trupă fenomenală de toboşari, care u delectat publicul cu un adevărat concert rock! În repertoriul băieţilor puteam urmări şi piese mai lejere şi heavy metal, dar şi hituri extrem de cunoscute ale formaţiei Metallica.

Dar atunci, când a mai urmat un hit binecunoscut, Nirvana - Smells Like Teen Spirit, a început adevăratul show! Din ambele părţi ai halei au început să apară unul câte unul şase exemplare ai noii generaţii popularului SAV, BMW X6!

Artificiile au condimentat lansarea şi s-au combinat perfect cu concertul toboşarilor, iar publicul a devenit extrem de incitat de lansarea modelului german, filmând întregul moment cu smartphone-urile sale.

Odată cu dezvăluirea modelelor, invitaţii au luat cu asalt exemplarele propuse. Printre acestea figurau două versiuni diesel: versiunea X6 xDrive30d, care va fi extrem de populară la noi în Moldova şi versiunea X6 M50d, fiind una dintre cele mai dorite, datorită propulsorului diesel, dotat cu trei turbocompresoare.

Evenimentul de lansare a noii generaţii BMW X6, care a continuat cu melodii cunoscute, mixate de un DJ, a fost unul extrem de grandios, care va rămâne mult timp în memoria publicului, ridicând ştacheta la un nivel nemaivăzut pentru Moldova.

Reamintim, noul BMW X6 porneşte în Moldova cu un preţ de 55,170 euro, pentru versiunea pe benzină X6 xDrive35i. În Moldova vor fi disponibile şi versiuni, precum X6 xDrive30d (de la 62,870 euro), X6 xDrive40d (de la 68,150 euro), X6 M50d (de la 77,170 euro) şi X6 xDrive50i (de la 80,460 euro).

Celor ce nu au reuşit să apuce debutul noului BMW X6, le propunem să viziteze showroom-ul BMW Moldova, pentru a cunoaşte în detaliu noul model.

O sinteză mai amplă despre a doua generaţie BMW X6 puteţi culege din testul nostru, realizat în SUA – o premieră absolută pentru Moldova!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (48 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter