Mitsubishi va lansa la Geneva un concept care va prefaţa viitorul ASX!
27 Ianuarie 2015, 14:46
Cei de la Mitsubishi vor aduce un nou concept la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc la începutul lui martie 2015. Chiar dacă ei exclamă că noul concept este absolut nou şi va fi prezentat în premieră mondială, după imaginile de teasing, se pare că acesta este o evoluţie a conceptului XR-PHEV (Cross Runner), care a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Tokyo din 2013, apoi la Geneva în 2014.
Aspectul noului concept este mai aproape de versiunea de serie a viitorului crossover compact – cel mai probabil noua generaţie ASX. Conceptul este dotat cu o propulsie hibridă extrem de eficientă, care combină un propulsor pe benzină şi un motor electric pentru puntea spate.
Din imaginile de teasing putem observa apariţia oglinzilor retrovizoare, noile blocuri optice faţă, inserţiile din fibră de carbon, retuşuri la partea laterală şi un design mai proaspăt al blocurilor optice spate.
Cei de la Mitsubishi ne destăinuie, că odată cu apariţia modelului de serie al acestui concept, marca niponă va reveni la design-ul de altă dată - agresiv, dinamic şi mult mai consistent!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,460
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!