Moldovenii la munte de sărbători: cât de mare trebuie să fie zăpada pentru a împotmoli un Range Rover LWB şi un X6?
6 Ianuarie 2015, 16:02
Redacţia PiataAuto.md tocmai a
primit poze proaspete de la doi dintre utilizatorii săi, aflaţi la odihna tradiţională de Crăciun pe stil vechi din munţii României. Utilizatorii sunt avocatul Valerian Mînzat şi omul de afaceri Andrei Josanu, proprietari ai două modele proaspăt apărute pe piaţa Moldovei în 2014, două SUV-uri cu nume sonore – Land Rover Range Rover Long Wheel Base (LWB) şi noua generaţie BMW X6. Aceştia tocmai şi-au tras sufletul după un lung şi solicitant excerciţiu fizic – au curăţat din greu cu lopata zăpada în care au
împotmolit cele două SUV-uri. Se pare că stratul de zăpadă e mai mare decât garda la sol a celor două modele, astfel încât împotmolirea a fost un scenariu aproape firesc. În ciuda tracţiunii integrale, nici unul din cele două SUV-uri nu a ieşit din zăpadă fără ajutorul lopeţii şi a braţelor voinice de muncă. :) Proprietarii declară ce cele două modele nu le-au satisfăcut aşteptările în zăpadă!...
Sfatul nostru pentru condiţii de iarnă: maşinile nu sunt de vină, mai bine nu intraţi cu SUV-urile în zăpezi uriaşe, pentru că nu vă salvează nici tracţiunea pe patru roţi. Dar un pic de antrenament fizic nu strică niciodată :)
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
8,539
COMENTARII (4)
salaria
Chişinău
la 8 Ianuarie 2015 - 09:31
"Utilizatorii sunt avocatul Valerian Mînzat şi omul de afaceri Andrei Josanu" - ambii sunt MANDRIA Rep. Moldova !!!

"Proprietarii declară ce cele două modele nu le-au satisfăcut aşteptările în zăpadă!..." - cred ca ar trebui sa le bage prin mocirla, apoi prin ape, si doar dupa aceea sa se "dezamageasca".. BTW, butonul "Flight" este accesibil in asa masini??
0
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 8 Ianuarie 2015 - 11:36
Si un adevarat "SUV" ar intampina probleme prin asa zapada. Nu stiu ce sa cred, oare s-au gandit mult cind au incercat sa le bage in asa zapada?

Mai bina s-ar lua cate un MTZ 82, nu ar fi avut probleme cu ele:)
0
0
Valeriu
Chişinău
la 12 Ianuarie 2015 - 10:47
Sa dai bani ca sa-ti faci publicitate si sa arati cat de prost esti? doar un maldavan poate asta!
0
0
salaria
Chişinău
la 12 Ianuarie 2015 - 14:48
@Valeriu: shhhhh, sa nu superi pe cineva :)

BMW-ul zilele astea l-am observat linga Mall (pe viaduct), era parcat la intrarea in parcarea auto de afara, in fatsa barierei.. printre altele ft comod.. pt cel care a parcat-o.. lasi masina unde iti plesneste, ti-i in cotul stang de ceilalti, intrucit masina astupa intrarea in parcare.. dar, cind iesi din mall, nu tre sa mergi mult, sa nu-ti obosesti piciorushele, nu trebuie sa rotesti mult volanul, pina cind iesi din parcare..
mai pe scurt: "doar un maldavan poate asta!"

sanatate la toti!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!