Rompetrol Moldova inaugurează o nouă staţie în municipiul Chişinău
27 Ianuarie 2015, 07:17
Rompetrol Moldova, subsidiara a KMG International, continuă să dezvolte rețeaua de benzinării în Republica Moldova prin deschiderea unei noi stații în Municipiul Chișinău pe strada Tudor Vladimirescu. Stația utilizează cele mai moderne tehnologii și prezintă noile elemente de identificare vizuală a segmentului de distribuţie, ce va permite continuarea alinierii rețelei de stații la noile standarde de imagine și calitate ale grupului.

Clienții vor putea beneficia de întreaga gamă de produse petroliere de calitate superioară (benzină Premium 95, benzină Efix 95, benzină Efix S 98, motorină Euro 5, motorină Efix și GPL), produse în cadrul rafinăriei Petromidia, cea mai mare rafinărie din Romania și una din cele mai moderne din sud-estul Europei.

Pentru confortul clienților, stația de distribuție dispune și de un magazin cu cafenea, disponibil 24 din 24 de ore,
unde clienții vor avea posibilitatea să ia o pauză de cafea sau să-și facă cumpărăturile. În cadrul stației operează și o spălătorie auto.

În 2014, Rompetrol Moldova a deschis 6 stații noi și 4 magazine în cadrul stațiilor existente. Până la finele anul 2015, Rompetrol Moldova are ca obiectiv consolidarea poziției sale de lider pe piața Republicii Moldova prin extinderea rețelei sale cu încă câteva stații și continuarea modernizării stațiilor existente, inclusiv deschiderea de magazine în incinta acestora.

Dezvoltarea rețeleia dus la majorarea vânzărilor în stațiile Rompetrol Moldova cu aproximativ 39% față de anul 2013, ce a rezultat într-o creștere de cota de piață cu aproximativ 35%.

Rompetrol Moldova și-a obișnuit deja clienții cu numeroase campanii, astfel că a lansat recent promoția ”Alimentează pofta de premii” care
permite tuturor clienților posibilitatea de a-și alege unul din cele 7000 de premii. Pentru a face cunoștință cu condițiile de desfășurare a promoției, cât și cu regulamentul promoției, Vă rugăm să accesați pagina promoției la premii.rompetrol.md.

Rompetrol Moldova, membră a KMG Internațional, este prezentă pe piața Republicii Moldova din 2002 și operează o rețea de 65 stații de alimentare, cele mai multe fiind situate în Chișinău.

Rompetrol Moldova arepeste 600 de angajați și respectă cele mai stringente norme de securitate a muncii și securitate industrială. Pe parcursul anului 2014, Rompetrol Moldova a făcut achitări de drepturi de import și TVA din vânzări de peste 440 mln lei, impozit pe venit de peste 7 mln lei și plăți la fondul social și medical de peste 13 mln lei.
PiataAuto.mdRompetrol Moldova
2
3,304
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!