Volkswagen a prezentat noul Polo R WRC
16 Ianuarie 2015, 14:39
Pentru a apăra titlul de campion al Campionatul Mondial de Raliuri, Volkswagen Motorsport a îmbunătăţit substanţial automobilul de curse din
anul precedent - Volkswagen Polo R WRC. Pentru cea de-a doua generaţie a acestuia, trei pătrimi al maşinii au
fost supuse schimbărilor şi îmbunătăţirilor substanţiale. La exterior, noul Volkswagen Polo R WRC vine cu aripi faţă niţel modificate, un eleron absolut nou spate şi o coloristică nouă.
Substratul tehnic la fel a fost îmbunătăţit, pentru ca maşina de curse să fie mai simplă ca construcţie, mai uşoară şi în rezultat, mai rapidă.
Puterea propulsorului turboaspirat de 1,6 litri a fost crescută de la 315 la 318 CP, în timp ce transmisia secvenţială a
primit acţionare hidraulică a treptelor, cele din urmă putând fi schimbate cu ajutorul unei singure padele de după volan (spre sine +, de la sine - ).
Echipajele, care vor pilota noul
Polo R WRC în 2015 sunt formate
din piloţii şi copiloţii din anul trecut. Aceştia sunt, Sebastien Ogier/Julien Ingrassia, Jari-Matti Latvala/Miika Anttila şi Andreas Mikkelsen/Ola Floene. Vom vedea, dacă campionul curent WRC, Sebastien Ogier, va putea să-şi apere titlul cu ajutorul noului automobil! Prima etapă a campionatului WRC, Rally Monte Carlo, va lua startul pe 22 ianuarie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,889
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!