MINI prezintă noul Clubman Vision Gran Turismo!
26 Februarie 2015, 15:17
Toţi producătorii au luat-o razna
creând supercar-uri demenţiale în cinstea celor 15 ani de la lansarea simulatorului Gran Turismo pentru consola Sony Playstation, iar MINI nu au ezitat să-şi pună imaginaţia la treabă! Rezultatul este pe cât se poate de senzaţional, pe atât de real, pentru că MINI Clubman Vision Gran Turismo nu este numai o „jucărie” virtuală, fiind creată şi în „carne şi oase”!
Conceptul MINI Clubman Vision Gran Turismo vine cu un design tradiţional, care este condimentat cu elemente preluate din curse, precum kitul aerodinamic, aripile evazate, spoilerul dublu, care accentuează portierele duble spate, caracteristice modelului Clubman şi difuzorul spate.
Cel mai original element însă, sunt blocurile optice faţă cu 4 LED-uri dispersate de un „X”, care aduce aminte de maşinile clasice de curse.
Toată caroseria a fost executată din fibră de carbon, în timp ce sub capotă se află un propulsor turbo, care generează 395 CP, cei din urmă fiind
transmişi tuturor roţilor prin intermediul unei cutii secvenţiale cu 6 trepte şi a unui sistem de tracţiune integrală. Fiind extrem de uşor, MINI Clubman Vision Gran Turismo poate accelera de la 0 la 100 în doar 3.5 secunde şi atinge viteza maximă de 290 km/h!
Totuşi acesta nu va fi produs în serie, iar doritorii îl vor putea conduce doar în versiunea virtuală în simulatorul Gran Tursmo 6.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,496
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!