Premieră: Noul Mercedes-Maybach Pullman!
18 Februarie 2015, 11:30
În anul 2015 se împlinesc 50 de ani de la lansarea celui mai legendar Mercedes-Benz 600 Pullman, iar cu această ocazie germanii vor prezenta la Geneva un nou model din gama S-Class – noul Mercedes-Maybach Pullman!

Designul spectaculos al acestuia este inspirat din modelul anului 1965 în
ceea ce priveşte portierele şi organizarea geamurilor laterale.

Dacă modelul Mercedes-Maybach S-Class stârnea multe obiecţii, privitor la design şi gabarite, noul Mercedes-Maybach Pullman, nu mai are loc de critici! Opulenţa limuzinei este subliniată de lungimea enormă care
constituie 6.499 mm! Acesta fiind cu 1.053 mm mai lung decât Mercedes-Maybach S-Class! Toaţi aceşti milimetri au fost adăugaţi ampatamentului, care acum măsoară tocmai 4.418 mm! Mai mult decât atât, înalţimea noului Pullman este mărită cu 100 mm, ceea ce a sporit spaţiul deasupra capului cu 60 mm.
La interior noul Mercedes-Maybach Pullman oferă 6 locuri, două dintre care stau faţă în faţă cu fotoliile spate. Cele patru locuri al compartimentului pentru pasageri sunt delimitate de şofer şi pasagerul faţă de un „perete” acţionat electric, în faţa căruia se află şi un monitor cu diagonala de 18,7 inch. Un confort desăvârşit îi aşteaptă pe cei, ce se vor aşeza în fotoliile din
ultimul rând, care dispun de diferite reglaje, inclusiv o înclinare a spătarului la 43,5 grade. La fel ca şi „răposatul” Maybach 62, noul Mercedes-Maybach Pullman dispune de trei ceasuri de bord, care sunt instalate pe podul compartimentului pasageri, acestea arătând informaţii, precum ora, viteza şi temperatura de afară.
Sub capota modelului Pullman se află propulsorul V12 BiTurbo de 6.0 litri, care dezvoltă 530 CP şi 830 Nm, disponibili deja la 1.900 rpm.

Preţul noului Mercedes-Maybach Pullman va porni de la 500.000 euro şi va creşte substanţial, atunci când se va optata pentru versiunea blindată, sau alte artificii de la interior, care vor depinde doar de imaginaţia clientului.
Livrările modelului Pullman vor
demara abia în 2016. Oare acest
nou model, merită să se numească Maybach? Ce părere aveţi?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,617
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (1)
Cyber
Briceni, Moldova
la 18 Februarie 2015 - 13:08
Eu cred ca incet-incet se vor apropia de concurenti, daca asi putea sa-i spun asa, ca RR. Timpul o va arata...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!