Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Volkswagen Passat Alltrack

19 Februarie 2015 - 12:26
Denis Godorozea
Premieră: Noul Volkswagen Passat Alltrack
Familiei Volkswagen Passat se alătură un nou membru, un break cu capacităţi sporite de trecere, numit Passat Alltrack.

Această versiune, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva, este în a doua generaţie şi vine cu un aspect stilat, condimentat cu elemente tradiţionale din plastic negru nevopsit pe aripi, în zona de jos al pragurilor şi barelor de protecţie, dar şi cu elemente cromate, care îi redau un caracter premium. Noul Passat Altrack este bazat pe break-ul

Passat Variant, deosebindu-se de cel din urmă pe plan tehnic cu o gardă la sol mărită cu 27,5 mm, dar şi cu elemente de protecţie metalice, care protejează motorul şi transmisia.

Sistemul de transmisie integrală 4MOTION cuplează puntea din spate cu ajutorul diferenţialului Haldex doar atunci, când roţile faţă pierd aderenţa, în timp ce regimul Off Road, va oferi o mai bună aderenţă în condiţii de teren accidentat, ajustând frânele, acceleratorul şi sistemul de tracţiune integrală.

Sub capota noului Volkswagen Alltrack se vor regăsi doar trei propulsoare, două pe benzină 1.4 TSI (150 CP) şi 2.0 TSI (220 CP) şi unul diesel 2.0 TDI, disponibil în trei versiuni de putere – 150 CP, 190 CP şi 240 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter