BMW X5 este cel mai furat automobil!
10 Martie 2015, 16:58
BMW X5 nu numai că este unul dintre cele mai populare SUV-uri din lume, acesta „le face din ochi” şi hoţilor! Al şaselea an consecutiv, BMW X5 este cel mai furat automobil din Marea Britanie, după statistica companiei britanice Tracker, care instalează sisteme de urmărire a vehiculelor cu tehnologie GSM, GPS şi VHF. Vestea bună este că, BMW X5 este şi cel mai recuperat vehicul în urma unui furt, datorită acestor sisteme de urmărire.
Sistemele de alarmă instalate pe vehiculele moderne sunt prea sofisticate, de aceea hoţii tind să pună mâna pe chei, pentru a efectua furtul. Mai mult decât atât, hoţii din Marea
Britanie îşi îndreaptă faptele malefice tot mai mult asupra maşinilor cu sisteme keyless entry, care pot fi amăgite prin diferite metode cumpărate chiar din internet!
În 2014 Tracker a recuperat vehicule furate în valoare de peste 11 milioane de lire sterline, sau aproximativ 14.450.000 euro – cu 8% mai mult decât în 2013, iar în topul 10 celor mai
furate şi recuperate vehicule domină maşinile de lux şi sport-carurile de la branduri precum BMW, Mercedes-Benz, Land Rover şi Audi.
Top 10 celor mai furate şi recuperate maşini în Marea Britanie:

1. BMW X5
2. Mercedes C-Class
3. Range Rover Sport
4. Mercedes Benz E-Class
5. Land Rover Discovery
6. BMW M3
7. Range Rover
8. Audi RS4
9. Mercedes Benz ML
10. Mercedes Benz C63 AMG
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,164
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!