Ford Ranger trece printr-un facelift!
23 Martie 2015, 12:51
Cei de la Ford au prezentat versiunea facelift al pick-up-ului Ranger. Iniţial prezentat pentru piaţa tailandeză, Ford Ranger facelift vine cu partea frontală restilizată, care aduce aminte de noul Ford Edge, cu ale sale blocuri optice înguste şi grila hexagonală.
Bara de protecţie faţă de asemenea a primit un design nou, jantele au acum un aspect mai agresiv, iar elementele cromate la exterior par să fie nu într-atât de lucioase comparativ cu modelul de până la facelift.
Posteriorul a rămas neschimbat, iar cele mai radicale modificări au fost aplicate interiorului. Bordul a fost complet restilizat, consola centrală
şi sistemul de climatizare au primit comenzi noi, a apărut sistemul multimedia SYNC 2 cu display de
8 inch, în timp ce planşa de bord
a devenit… parţial digitală!
Şi aceasta pe un pick-up!
Noul Ford Ranger facelift a primit şi
o duzină de sisteme de siguranţă activă, iar suspensia a fost modificată împreună cu noua direcţie asistată electric pentru un confort sporit şi o manevrabilitate mai bună. Izolarea fonică a fost şi ea îmbunătăţită, fiind cea mai bună în clasa sa.
Având o capacitate de tractare de
până la 3.500 kg, noul Ford Ranger facelift va fi oferit cu propulsorul diesel revizuit în 5 cilindri de 3.2 litri Duratorq TDCi (200 CP şi 470 Nm), care a devenit cu 18% mai eficient şi cu dieselul în 4 cilindri de 2.2 litri
Duratorq TDCi, care este












mai puternic şi cu
22% mai eficient, datorită sistemului start-stop. Acesta din urmă este disponibil în două versiuni de putere - 130 CP (+5 CP) şi 160 CP (+10 CP).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,027
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!