Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2015 LIVE: BRABUS ROCKET 900 – luxul dement!

6 Martie 2015 - 12:27
Denis Godorozea
GENEVA 2015 LIVE: BRABUS ROCKET 900 – luxul dement!
Încheiem relatările noastre de la Salonul Auto de la Geneva cu o maşină cu totul specială! Pentru mai mulţi dintre noi Mercedes-Benz S-Class reprezintă apogeul luxului şi nici un Maybach nu va putea lua acel ceva, care îl defineşte pe S-Class ca unul dintre cele mai bune maşini din lume! Renumitul atelier BRABUS a adus la Geneva o interpretare deosebită a versiunii S 65 AMG, care îmbină luxul desăvârşit cu demenţa supremă! Caroseria este vopsită într-un alb imaculat, iar interiorul este căptuşit în piele fină şi este înzestrat cu o mulţime de gadgeturi ultra-moderne marca Apple. Într-un astfel de habitaclu luxos poţi petrece şi o zi întreagă fără să oboseşti sau să te stresezi prea mult. Partea „neagră” a proiectului, în sensul bun al cuvântului, se face vizibilă la exterior unde apar mai multe elemente aerodinamice, realizate din fibră de carbon, atunci îţi dai seama, că doar cu luxul, cei de la BRABUS nu vor merge niciodată înainte!

Acest lucru îl spune şi denumirea acestui proiect – BRABUS ROCKET 900! Demenţa adevărată vine de sub capotă, unde se ascunde imensul

V12 Biturbo, volumul căruia ia fost sporit la 6.3 litri, iar puterea la 900 CP! Cuplul maxim a fost limitat la 1.200 Nm! Aceste cifre duc la performanţe năucitoare! De la 0 la 100 km/h acest „penthouse” pe roţi accelerează în 3.7 secunde, având doar două roţi motrice, iar viteza maximă al „croazierei” este limitată la 350 km/h! Este o combinaţie nemaivăzută dintre lux şi demenţă, iar această sinergie are şi un preţ pe măsură - 347.719 euro!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter