GENEVA 2015 LIVE: Un nou Rolls-Royce îşi aşteaptă dezvăluirea la Geneva!
2 Martie 2015, 22:19
Imens, grandoman chiar. Mai mare şi mai voluminos decât orice maşină luxoasă din câte există astăzi pe piaţă!... E un nou Rolls-Royce, acoperit graţios cu o manta aurie la standul de la Geneva, care îşi aşteaptă liniştit marele debut de mâine. Ce să fie oare, însă?

După raţionamentele ciclurilor de viaţă în familia Rolls-Royce, ar trebui să ne aşteptăm la o nouă generaţie Phantom, întrucât actualul Phantom a fost lansat tocmai în 2003 şi s-a bucurat doar de retuşări estetice şi tehnologice. Însă şeful Rolls-Royce a publicat şi o
scrisoare deschisă la subiectul acestui nou Rolls-Royce, în care caracterizează foarte enigmatic şi în acelaşi timp dualist noua creaţie a mărcii. Pe de o parte, spune că vom asista la dezvăluirea unui model graţios, de un lux desăvârşit, imposibil de egalat. Pe de altă parte, deşi silueta creaţiei ascunse de la Geneva nu lasă loc de asemenea interpretări, şeful Rolls-Royce menţionează că noul model va livra renumitul confort absolut şi putere fără efort ORIUNDE… Nu vă duce asta cu gândul la un model cu valenţe offroad? Rolls-Royce de multe ori a
ezitat să meargă pe calea unui SUV
convenţional, declarând că un
asemenea model ar putea afecta
imaginea mărcii. Poate au reuşit
britanicii să reinventeze capabilitatea de pretutindeni a unui model într-o altă siluetă, suficient de graţioasă pentru un Rolls-Royce?

Foarte intrigantă premiera asta de la Rolls-Royce! Staţi pe aproape şi vom afla mâine împreună răspunsurile, în direct de la Geneva!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
2
1,959
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!