Autonomia electromobilului Tesla Roadster va fi sporită la 640 km!
28 Aprilie 2015, 15:25
Chiar dacă toată atenţia o are Model S, cei de la Tesla Motors nu au uitat nici de primul său vehicul electric – Tesla Roadster. Acesta va primi o modificare numită „3.0 update”, care o va face cu mult mai eficientă. Noul „3.0 update”
va include un kit aerodinamic, care va reduce coeficientul aerodinamic de la 0.36 la 0.31, cauciucuri cu rezistenţă redusă la rulare şi un nou pachet de baterii de 70 kWh, care va fi cu 31%
mai eficient, decât bateriile iniţiale
de 56 kWh. În urma acestor modificări autonomia lui Tesla Roadster va spori de la 245 mile (395 km) la 400 de mile (643.7 km)!
Pentru a demonstra această autonomie incredibilă, cei de la Tesla Motors vor face un maraton din San Francisco în Los Angeles la începutul anului 2016. La momentul actual, cei de la Tesla Motors testează noua baterie, iar întregul update va fi disponibil, cel mai probabil,
în august 2015. Acest update încă o dată arată grija lui Elon Musk, faţă de clienţii electromobilelor sale, prin faptul că se străduie să îmbunătăţească produsul său de câte ori este nevoie, pentru a satisface aşteptările clienţilor, chiar dacă maşina are câţiva ani de când a fost scoasă din producţie.
Reamintim că Tesla Roadster este o decapotabilă electrică bazată pe Lotus Elise, care poate accelera de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în doar 3.7 secunde.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,791
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!