Mitsubishi Lancer X va primi un facelift!
24 Aprilie 2015, 09:38
Chiar dacă ne-au promis o nouă generaţie, care trebuia să apară doi ani în urmă, cei de la Mitsubishi vor continua să producă actualul Lancer X, care va primi un facelift radical spre
finele anului 2015. Fiind deja de 8 ani în producţie, Lancer ar merita o nouă generaţie şi nu un banal facelift. La momentul actual cei de la Mitsubishi se concentrează mai mult pe gama de
SUV-uri, care va fi suplinită de noul ASX în 2016, apoi şi de mult aşteptatul Pajero, iar pentru modele precum Lancer, niponii necesită un partener, iar acesta ar putea fi Nissan, cu care la momentul actual se duc tratative.
Totuşi, fiind unul din automobilele redacţiei, Lancer X s-a adeverit a fi o maşină practică, fiabilă şi eficientă, pentru performanţele pe care le livra.
Sperăm că inginerii vor lua în calcul o transmisie manuală cu 6 rapoarte, pentru o mai bună flexibilitate pe magistrale, o izolare fonică mai bună şi o îmbunătăţire esenţială a materialelor de la interior.
Designul lui Lancer va avea tangenţe cu noua faţă „Dynamic Shield” introdusă pe noul Outlander Facelift.

Soarta lui Lancer EVO nu este cunoscută, dar mai multe surse spun, că acesta va fi scos definitiv din producţie, iar ultimele exemplare deja au şi început să se vândă în Japonia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,863
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!