Sandero RS – un viitor hot-hatch de 158 CP! (Video)
27 Aprilie 2015, 17:35
Vaţi imaginat vreodată o Dacia de performanţă, destinată drumurilor publice? Sunt şanse că aceasta să vină în caroseria lui Sandero! Cei de la Renault Sport au prezentat un video de teasing, unde este arătat viitorul Renault Sandero RS, care se va vinde în America Latină. Zvonurile spun, că acesta va avea sub capotă un propulsor pe benzină aspirat natural de 2.0 litri, care va transmite 158 CP către roţile faţă prin intermediul unei cutii de viteze manuale în 6 rapoarte.
Sandero RS se va distinge printr-un kit aerodinamic, inspirat din Clio RS şi Meganne RS, va avea o suspensie mai dură, sistem de frânare performant cu discuri de frână şi pe puntea spate şi jante de 17 inch, încălţate în cauciucuri performante Continental.
Se pare că şi interiorul va fi condimentat cu un volan sport şi scaune cu suport lateral dezvoltat. La moment Renault Sandero RS apare în formă camuflată, licărind din LED-uri, iar cei de la Renault Sport nu anunţă planuri de a vinde acest hot-hatch sub brandul Dacia, deşi probabilitatea Daciei de performanţă va exista, atât cât va fi cerere pentru aceasta!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,779
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!