Bentley Bentayga dezvăluie tehnologiile din interior (Video)
8 Mai 2015, 10:11
Primul SUV Bentley, modelul Bentayga, este aproape de dezvăluire, iar britanicii ne tot ademenesc cu teasing-urile viitorului său model. De această dată, cei de la Bentley ne dezvăluie câteva tehnologii şi elemente ale interiorului acestui SUV de lux.
În ultimul spot al celor de la Bentley, care se numeşte „Noi nu vedem tehnologia. Noi o simţim”, ne este arătat cum mai multe butoane din interiorul Bentley Bentayga, inclusiv butonul de pornire al motorului, vor fi sensibile la atingere şi nu vor trebui apăsate sau rotite cu putere.
Planşa de bord va fi una digitală, cu un display între cadranele de bord, pe care vor putea fi afişate hărţile sistemului de navigare sau chiar şi sistemul „Night Vision” pe timp de noapte. Ne mai este arătat şi Head Up Display-ul proiectat pe parbriz, care indică nu numai viteza
şi indicaţiile sistemului de navigare, dar şi alertele unei apropieri iminente de un alt automobil. Noul Bentley Bentayga va avea şi mai multe regimuri pentru sistemul tracţiunii integrale, foarte asemănătoare cu cel de pe Range Rover.
Bentley Bentayga va fi construit pe platforma MLB, pe care a fost creat şi noul Audi Q7, iar sub capotă se vor afla propulsoare V8 şi W12, în timp ce mai târziu va debuta şi o versiune hibridă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,123
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!