O nouă partidă de Kia Sorento în showroom-ul Kia Motors Moldova. Grăbiţi-vă să prindeţi una!
12 Mai 2015, 07:44
Noua generaţie Kia Sorento şi-a câştigat deja o popularitate admirabilă în Moldova. În perioada imediat următoare lansării noului model în ţara noastră, distribuitorul Kia Motors în Moldova a vândut toate exemplarele Sorento disponibile în stoc, vânzarea cărora era estimată pentru următoarele două luni. Astfel, pe parcursul ultimelor săptămâni toţi cei dornici să achiziţioneze un nou Sorento nu o puteau face imediat pentru că noua partidă încă nu ajunsese în showroom.

Acum cei de la Kia ţin să-i anunţe pe toţi cei interesaţi că o nouă partidă a noii generaţii Sorento a fost livrată în Moldova. Clienţii care îşi manifestaseră între timp întenţia de cumpărare au putut să-şi ia imediat acasă, iar acum,
cât timp mai există câteva exemplare Sorento nevândute, trebuie să vă grăbiţi să prindeţi unul înainte ca stocul să se epuizeze înainte de vreme. În acelaşi timp, dată fiind cererea peste aşteptări pentru noua generaţie Sorento, distribuitorul Kia Motors Moldova ne-a asigurat că depune toate eforturile necesare pentru ca pe parcursul următoarelor luni să asigure livrări în număr mult mai mare ale noului model coreean.

Pentru informaţii suplimentare, sunteţi bineveniţi în showroom-ul Kia Motors Moldova, situat pe bd. Decebal 139, în Chişinău, sau la numărul de telefon 022-888-181.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,511
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!