Premieră: Noul crossover compact Renault KWID
20 Mai 2015, 12:12
Renault a prezentat un nou crossover compact din segmental A, numit KWID care va fi vândut la nivel global, iar asta înseamnă că va avea şi un frate geamăn din partea celor de la Dacia! Se aşteaptă că modelul de fapt va genera „tripleţi”, fiind conceput împreună cu inginerii de la Nissan.
Fiind construit pe platforma CMF-A, noul Renault KWID se deosebeşte printr-un stil caracteristic modelelor Dacia, fiind similar cu Dacia Sandero Stepway. Aripile sunt musculoase, precum celea a lui Duster, iar posteriorul este realizat în stilul lui Renault Captur.
Per general noul KWID este un crossover ultra-compact care pare a fi un hatchback şi nu un crossover. Totuşi, garda la sol este de 180 mm, iar în ciuda dimensiunilor compacte (3.68 metri în lungime şi 1.58 metri în lăţime), noul KWID dispune de cel mai practic şi spaţios interior din segment, la fel şi de cel mai generos volum al portbagajului. Interiorul minimalist este condimentat de planşa de bord digitală şi de sistemul multimedia Media-Nav cu display de 7 inch. Micuţul Renault KWID va fi propulsat de un benzinar eficient de doar 800 cm. cubi care va fi combinat cu o cutie de viteză manuală în 5 trepte.
Vânzările noului Renault KWID vor demara în a doua jumătate a anului 2015 în India unde acesta va costa aproximativ 5-6 mii de dolari. Cu un astfel de preţ analogul Dacia pe piaţa
noastră va fi un hit absolut şi va
nimici piaţa maşinilor de mâna
a doua! Ce părere aveţi?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,106
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!