Bestia evazată – Ferrari California T N-Largo de la Novitec Rosso (Video)
30 Iunie 2015, 12:54
Dacă programul de tuning prezentat de către tunerul german Novitec Rosso pentru noul Ferrari California T vi s-a părut prea discret, acelaşi atelier de tuning propune un nou program
pentru roadster-ul italian numit N-Largo. Noul Ferrari California T N-Largo este o adevărată bestie pe patru roţi!
Practic toate elementele de la exterior au fost modificate, în afară de capotă, uşi şi acoperiş. Programul N-Largo oferă un kit aerodinamic cu bare de protecţie şi praguri modificate, iar cel mai important, aripi faţă/spate evazate, de unde şi provine denumirea de N-Largo (mai lată - largă).
Astfel, lăţimea roadster-ului a fost mărită cu 110 mm! Pentru a se adapta acestei evazări generoase, suspensia a fost coborâtă cu aproximativ 35 mm, iar în calitate de „încălţăminte” au fost alese jantele forjate de 21 de inch cu cauciucuri 255/30 ZR21 pe puntea faţă şi de 22 de inch cu cauciucuri
315/25 ZR22 pe puntea spate. A fost instalat şi un kit pneumatic care ridică garda la sol al părţii frontale cu 40 mm pentru uşura trecerea peste obstacole, urcarea pantelor cu unghi mai mare sau intrarea în parcările subterane.
Spre deosebire de primul program pentru California T de la Novitec Rosso care oferă mai multe nivele de performanţă, versiunea N-largo este oferită doar cu un kit de performanţă pentru propulsorul V8 de 3.9 litri twin-turbo.
După o serie de modificări printre care şi instalarea unui sistem de evacuare performant, propulsorul dezvoltă 668 CP şi 871 Nm sau cu 108 CP şi cu 116 Nm mai mult decât pe versiunea standard!
În rezultat, California T N-largo accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.2 secunde (-0.4 sec.) şi atinge o viteză maximă de 325 km/h (+9 km/h)!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,439
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!