Honda are un nou distribuitor în Moldova
17 Iulie 2015, 15:51
După mai bine de patru luni de când distribuitorul Honda din Chişinău şi-a sistat activitatea, Honda Trading anunţă un nou partener oficial în Republica Moldova – compania Autospace SRL.
În urma unei serii de negocieri şi tentative de semnare a unui parteneriat cu potenţiali investitori pentru o nouă reprezentanţă Honda în Chişinău, Honda Trading a semnat un acord de colaborare cu compania Autospace SRL. Astfel, Autospace SRL deţine drepturi depline şi exclusive pentru comercializarea şi oferirea de servicii post-vânzare a întregii game de automobile Honda.
Conform oficialilor Autospace SRL, începând cu luna august noul distribuitor Honda Moldova va începe deservirea automobilelor Honda aflate în perioadă de garanţie, dar şi oricare alt automobil Honda.
Către această perioadă, distribuitorul va avea la dispoziţie toate sculele, piesele şi soft-urile necesare pentru a deservi automobilele Honda calitativ. Ansamblul serviciilor oferite de noul distribuitor pe partea de service include: servicii de constatare rapidă a defecţiunilor, diagnosticare, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.
Tot în luna august, vor demara vânzările automobilelor noi Honda. Primele livrări vor include noua generaţie Honda CR-V, acesta
fiind până acum cel mai bine vândut model Honda pe piaţa autohtonă, iar pe parcursul anului va fi lansat un
model absolut nou, Honda HR-V care va concura cu SUV-urile compacte de pe piaţă. Preţurile exacte pentru SUV-urile nipone le vom afla
un pic mai târziu.
Amintim că Autospace SRL este o companie bine cunoscută pe piaţa automobilelor noi din ţară, având o experienţă de mai bine de 18 ani.
Compania şi-a început activitatea în 1997, prin deschiderea reprezentanţei BMW AG, iar din aprilie 2015 este şi dealer Mitsubishi Motors în Moldova.
Astfel, la etapa actuală, Autospace SRL deţine în portofoliul său următoarele branduri: BMW, MINI, Rolls Royce, BMW Motorrad, Mitsubishi şi Honda.
PiataAuto.mdRedacţia PiaţaAuto.md cu referire la Honda Moldova
1
7,041
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!