Premieră: Noul Fiat 500 facelift
3 Iulie 2015, 16:34
Prezentat pentru prima dată în 2007, Fiat 500 a fost inspirat de renumitul model al anilor ’70 cu acelaşi nume, iar acum, cu 8 ani mai târziu, Fiat 500 primeşte un facelift de mijloc de carieră care aduce un total de peste 1,800 de schimbări!

Pentru ce să schimbi ceea ce deja arată perfect – şi-au zis designerii atunci când schiţau look-ul împrospătat al modelului Fiat 500.
Schimbările la design sunt aparent neesenţiale, dar care vin să aducă o doză de prospeţime micuţului Fiat 500. Astfel, la partea frontală acesta a primit noi blocuri optice cu mici contururi LED şi o nouă bară de protecţie cu elemente cromate în jurul prizei de aer. Privit din lateral Fiat 500 facelift vine cu noi jante şi o inserţie de protecţie în partea de jos a uşii care continuă pe aripa spate. Posteriorul este condimentat de noua
bară de protecţie în partea de jos a uşii care continuă pe aripa spate. Posteriorul este condimentat de noua bară de protecţie spate şi de noi blocuri optice, care sunt foarte similare cu celea de pe a doua generaţie smart fortwo.
La interior schimbările sunt abia vizibile – butoanele arhaice de pe consola centrală au rămas intacte… În schimb Fiat 500 facelift a primit un nou volan, noi prize de aer al sistemului de
ventilare, un nou sistem multimedia Uconnect cu display de 5 inch şi ceasuri de bord redesenate cu un display de 7 inch color integrat pe mijloc (dotarea Lounge). Materialele din interior au fost îmbunătăţite, la fel ca ergonomia scaunelor şi izolarea fonică.
Acum gama de propulsoare corespunde cerinţelor Euro 6 şi oferă propulsoare pe benzină de 1.2 litri (69 CP) şi 0.9 litri (85 sau 105 CP). Mai târziu va fi oferită versiunea „ECO”
al benzinarului de 1.2 litri (69 CP)
şi dieselul 1.3 MultiJet II (95 CP). Propulsoarele sunt cuplate la cutii
de viteze manuale în 5 sau 6 trepte
sau la una robotizată Dualogic.

Vânzările noului Fiat 500 facelift şi
a decapotabilei 500C facelift vor
demara în septembrie 2015.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,155
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!