G-Power oferă 700 CP pentru noul BMW X6 M!
18 August 2015, 09:03
Conform atelierului german de tuning G-Power noul BMW X6 M este un adevărat campion în lumea SUV-urilor. Pentru a spori performanţele acestuia, cei de la G-Power au dezvoltat două programe de modificare al propulsorului V8 twin-turbo de 4.4 litri.

Primul program, G-POWER Bi-Tronik 5 V1, care are un preţ de 3,808 euro, reprezintă un modul electronic ataşat
la blocul de control al propulsorului, care schimbă unii parametric pentru a ridica puterea de la 575 CP la 650 CP, în timp ce cuplul maxim este sporit cu 80 Nm - de la 750 Nm la 830 Nm.
Noile cifre sunt obţinute doar atunci când pedala este apăsată cu putere şi temperatura propulsorului este la nivel optim, în celelalte cazuri, motorul livrează puterea oferită de producător.
Dacă nici aceste cifre nu sunt impresionante, să ştiţi că mai există
un al doilea nivel de performanţe - G-POWER Bi-Tronik 2 V2 care costă
4,284 euro. Cel din urmă reprezintă o unitate de control cu parametri individuali, care vine „la pachet” cu un sistem de evacuare realizat din oţel
inoxidabil oferind un total de 700 CP şi 905 Nm! În ambele cazuri, contra unei sume de 1,190 de euro, limitatorul vitezei poate fi mutat de la 250 km/h la 330 km/h, în timp ce viteza reală va depăşi 300 km/h!
Pentru a vă simţi în siguranţă la aceste viteze de super-car, cei de la G-Power oferă un set de roţi cu jante forjate HURRICANE RR de 23 de inch „încălţate” în cauciucuri de
performanţă Michelin care rezistă o perioadă mai îndelungată de timp la viteze de top.
Informaţii utile:
Test-Drive BMW X6 M
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,864
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!